Frågor och svar om Instagram

Hur fungerar Instagram? Hur skaffar jag Instagram? Här samlas vanliga frågor och svar kring Instagram.

Vad kostar Instagram?

Instagram är gratis att ladda ner och använda. Du hittar appen i Appstore eller i Google Play.

Kan jag ha flera Instagramkonton?

Du kan använda flera Instagramkonton. Om du till exempel har ett företag kanske du behöver två olika konton på Instagram, ett personligt konto och ett för företaget.

Du kan registrera hur många Instagramkonton som helst och kan hantera växling mellan olika konton direkt i appen. Dock kan du bara vara inloggad med 5 Instagramkonton samtidigt.

Kan jag se mina bilder på webben?

Alla dina bilder finns på din egen sida på Instagram. Du hittar din egen sida genom att skriva in instagram.com/dittanvändarnamn (där du byter ut dittanvändarnamn mot det namn du har på Instagram).

Hur skaffar jag Instagram på datorn?

Det går inte att registera ett Instagramkonto på datorn, du måste ha en smartphone med Instagramappen installerad för att göra detta.

Kan jag ladda upp bilder till Instagram från datorn?

Nej, det går inte att ladda upp bilder direkt från datorn till Instagram, det måste alltid göras från appen Instagram i din smartphone

Jag vill spara mina Instagram-bilder på min dator – går det?

Det finns olika webbtjänster som gör det möjligt att spara ner bilder till din egen dator. Instaport är ett exempel på en sån tjänst.

Dessutom finns alla dina bilder sparade i din telefon. Under Inställningar kan du välja Instagram och där välja om du vill spara originalbilden och/eller den filtrerade bilden.

Kan jag välja vilka som får se mina bilder?

Ja, du kan alltid välja att dina bilder är privata och att man måste ansöka om att följa dig. Du godkänner själv vilka som får följa och därmed får  se dina bilder.

Vem äger rätten till mina bilder som jag laddar upp på Instagram?

Du äger alltid upphovrätten till dina egna bilder. Däremot får Instagram visa dem ungefär hur de vill. Läs mer om hur det funkar här.

Jag har glömt lösenord till mitt konto på Instagram – hur gör jag?

Använd funktionen för Glömt lösenord som finns precis under rutorna där du anger ditt användarnamn och lösenord när du ska logga in i Instagram. Här finns mer hjälp om du glömt ditt lösenord för Instagram.

I kommentarsfältet kan du ställa din egen fråga eller hjälpa till att besvara andra besökares frågor om Instagram. 

587 thoughts on “Frågor och svar om Instagram

 1. Anonym

  jag hade 3 eller 4 olika instagram konton förut, sen inaktiverade jag alla förutom ett som jag har nu, men nu har jag 1100 följare typ, och jag vill gärna ha enn privat, för bara mina vänner, men det står ”too many users have been registered om this device” SNÄLLA SVARA!! BEHÖVER HJÄLP<3

  Reply
    1. Anonym

     Jag vill använda en lösenord som jag förut hade men det står att jag inte kan använda lösenord som jag redan har haft. Finns det nån lösning till det? Jag vill verkligen använda det lösenord.

     Reply
     1. Hans

      Hej!
      En fråga. Om en person på Instagram har två konton och man blockar de ena blir bägge konton automatiskt blockade då?
      Tack för svar..

     1. Tilde

      Hur gör man sitt instagramkonto privat på nya uppdateringen ? Vill vara privat snälla hjälp!!!

    2. Britt-Marie Myhrman

     Varför hittar jag inte några smilies när jag skriver på instagram på min samsung galaxy s5

     Reply
    3. Iconic

     Någon hackade mitt konto o nu är kontot borttaget. Jag hade massa bilder som jag vill ha! 😭 finns det nått ja kan göra?

     Reply
   1. Nagge060302

    Jag vill linka min youtube kanal på min händelse men jag har ingen länkning knapp eller vad det nu än heter?

    Reply
    1. Anci Mårtensson

     Varför måste man ’följa om’ någon man följt? Jag kan följa och sen när man går tillbaka, om man gått ut ur Instagram, så står det ’följ’ igen..

     Reply
     1. Anci Mårtensson

      Även vissa av mina egna följare måste jag ’följa om’ när jg går in på mitt konto och kollar mina följare. Konstgt..

   1. Anonym

    Du skrev väl antagligen in din mailadress när SU skapade kontot och då när du loggar in behöver du inte skriva in användarnamnet, bara mailadressen.

    Reply
    1. Anonym

     Jag blev utloggad, (ej själv valt) sen efter någon dag så var jag inloggad igen? Någon som känner igen det och fattar vad som hände? -Dags att byta lösenord?

     Reply
    2. Stefan

     Laddade ner appen för att se vilka som inte följer tillbaka och vilka jag inte följer tillbaka…. nu spärra instgram mitt konto av den anledningen för att jag ville rensa samt följa dom som jag vill följa tillbaka.

     Hallå vad är felet med det ???

     Reply
  1. Privat

   hej, när jag söker på ett speciellt namn så kommer det upp att det inte finns någon som heter så, men när jag försöker döpa mig till det på Instagram så står det att det är upptaget?!

   Reply
  2. Anonym

   Det betyder du har gjort för många konton i den där mobilen testa att göra en ny konto i en annan mobil då det kanske går:)

   Reply
  3. Mackan

   Hejsan. Jag kan Max gilla 1-2 bilder sen så kommer det upp att jag missbrukat tjänsten och att jag är tillfälligt spärrad. Och så går det 24timmar så kan jag återigen gilla 1 bild sen blir jag spärrad igen. Är det någon som varit med om samma sak? Och kommer det alltid vara så? För isåfall finns det ingen vits att ha kvar sitt konto på instagram om man bli spärrad varenda dag….

   Reply
  4. Anonym

   Jag behöver hjälp jag kan inte logga in i Instagram från appen men kan genom safari och genom andras mobiler, har testat att ta bort appen men de går fortfarande inte det står “ett problem inträffade med din förfråga”

   Reply
    1. Simon

     Samma problem… Gick att logga in från plattan dock och genom att använda login via Facebook. Söker efter lösning på problemet.

     Reply
   1. Wilma ulander

    Samma här 😭😭 provat allt möjligt men går inte. Instagram svarar inte heller på mail eller commentarer, tweets eller på facebook så ja vet inte va de är för fel…..

    Reply
   2. Anonyyyym

    Jag behöver hjälp jag kan inte logga in i Instagram från appen men kan genom safari och genom andras mobiler, har testat att ta bort appen men de går fortfarande inte det står “ett problem inträffade med din förfråga”!!!!
    Vaaad kan man göra?

    Reply
  5. Anonym

   Haha du kan ju göre ett kontot från någon annan telefon, platta eller data och sen logga in från din telefon

   Reply
  6. Catharina

   Mitt instagramkonto har felaktigt stängts ner och när jag försöker kontakta instagram kommer jag till “koden” och inte en riktig sida. Det är verkligen inte lätt att hitta någon form av support.
   Vad kan jag göra för att de ska aktivera mitt konto igen.
   Jag har publicerat max 10 bilder och hade kanske 50 följare. Tror jag har publicerat 4 från en jobbkonferens och resten är löparbilder och då taggat PTn för att få hjälp med löpandet. Inget kommersiellt alls mao.

   Mycket märkligt

   Reply
  7. anonym

   jag har ett gammalt instagram konto när jag var mindre som jag vill ta bort men jag har glömt lösenordet och min e post finns inte längre hur ska jag kunna radera det då? har provat med allt och inget funkar har också provat med facebook men inget går? hjälp mig snälla

   Reply
  8. Petra

   Hej! Jag kan inte längre se vilka som är aktiva på instagram, det var ju en ny funktion, är den borta igen?

   Reply
  9. Anonym

   Jag blev blockad nu för att jag och min kompis typ brukar spamma med komentarer men nu blev jag blockad så jag kan varken skriva till eller svara någon vad ska jag göra

   Reply
  10. Madde

   Jag har också samma problem. Jag har länkat en massa andra konton till mitt vanliga, men när jag tagit bort dom kontona så försvinner dom inte, och jag kan inte ha fler länkade konton för att dom borttagna tar upp platsen, snälla hjälp!!

   Reply
  11. Agge

   Hej jag har ett foto jag ville lägga in på händelse men får inte bort datumet som kommer på fotot(antagligen när fotot är taget.Hur gör jag/Agge

   Reply
  12. Anonym

   Jag å min kille bråkade för ett tag sen och vi har varandras namn på bion men han gick int och tog bort min länk så nu kan ja int länka hans ig på min bio hur gör vi för att få tillbaka länken ingen?

   Reply
   1. Anonym

    Hejsan Allihopa,

    Har en fråga. Om man har ett antal följare och som man själv följer dvs. att det står att man följer en viss siffra med följare och helt plötsligt så får du fler följare men din egna siffra visar exakt så många du följer dvs. Siffran har inte gått upp. Menas det då att den person man en gång i tiden följt inaktiverat sitt konto men sen tagit tillbaks det?. Syns det då som att man fått fler följare och följer en ny person?.

    Tacksam för svar

    Reply
  13. Anonym

   Jag har ett nytt telefonnummer och kan inte komma in på min konto eftersom det står ett annat telefon nummer och jag vet inte vad jag ska göra och jag vill jätte gärna ha tillbaka mitt konto. Snälla hjälp mig!!!

   Reply
   1. Anonym ( tjej )

    Ja tror ja kan hjälpa. Vet du nått psykolog i närheten så kan jag kontakta de åt dig! :))

    Reply
    1. Anonym

     Hej, jo det är så att när jag ska börja följa nån på instagram så står det att jag är tillfälligt blockerad för att jag missbrukar funktionen? Hur löser jag detta?

     Reply
  1. Emma

   Jag har använt like4like men nu vill jag ta bort alla likes för min kompis har kommit på mig!?!??? Snälla kan man ta bort likes?

   Reply
   1. Maya

    Det går inte att ta bort andras like oavsett om det är “fusk” likes eller inte. Däremot kan du anmäla de konton som har gillat din bild eftersom de då granskas och kanske tas bor från instagram, deras gillning kommer då automatiskt att tas bort också. Ingen rekommendation dock eftersom det lika gärna kunde varit du.

    Reply
 2. Erik Åhlberg

  Hej!
  Kan jag knyta instagram till ett annat Outlook-konto än det jag har nu, om jag t ex skulle byta emailadress?

  Reply
 3. Sarah

  Skulle logga in en dag på instagram men det gick inte det kom upp såhär : to sescure your account, we have reset your password. Please tap Forgot Password below and follow instructions to access your account.”
  Grejen är den att jag har helt glömt bort min emailadress till detta kontot? Någon som kan vara till hjälp?!?

  Reply
   1. Stefan Göransson

    Har oxå problem med inloggning, min son är helt knäckt, har ett konto som är kopplat till en gammal jobbmail som inte längre finns och nu har han glömt sitt lösenord, finns det möjlighet att fixa ett nytt lösenord på nått sätt

    Reply
 4. paulina

  Hej. Satan precis och kollade igenom mina bilder på instagram och ser helt plötsligt en bild på två grabbar som ej tillhör mig. Men när jag trycket upp bilden så är det en utav mina bilder. Vad har hänt ?

  Reply
  1. Julia

   Hade samma sak bara med en tjej. Bilden ville inte tas bort och när jag ville klick svullen de ej laddas. De fanns inte i min kamerarulle heller.

   Reply
  1. jems

   Alltså, om man reser då och då så lär man sig naturligtvis att det bästa är att ta ut pengar via en uttagsautomat i det landet man reser till.

   Reply
 5. abdi

  hej jag hadde skaffat ett instagran konto med ett fake epost adress o nu efter 4 månader efter att ha fått 1000+ följare står det att dom har inaktiverat mitt konton av säkerhets skäl och jag vill nt skaffa ett nytt konto snälla hjäälp

  Reply
  1. sara

   Kan bero på att man måste verifiera kontot, därför ganska osmart att använda sig av en falsk e-post

   Reply
 6. rebecka

  hej! jag satt som vanligt o kollade instagram, tills jag loggades ut från ingenstans o det stod att de inte gick att komma in, så jag begärde om nytt lösenord, men jag kommer inte ihåg min email o den funkar inte, vad ska man göra? jag pallar verkligen inte göra ett nytt konto. mitt mobilnnummer är kopplat till insta men när de står att dom ska skicka o jag klickar på länken så står de att de inte funkar..

  Reply
  1. Emma

   God morgon 🙂
   Jag råkade logga ut från min instagram…
   Jag har en gammal mail synkad med instagram som ja EJ har kvar.
   Och jag har mitt telefon nummer inskrivet men det funkar inte att få en kod skickad
   Kan någon va snäll och hjälpa mig !?
   Mvh Emma

   Reply
 7. laura

  hejsan jag heter laura och behöver hjälp och skulle bli så glad ifall nån skulle kunna hjälpa mig.. När jag skulle logga in på min insta så gick det inte mitt lösen var fel 🙁 jag försökte flera gånger men det gick inte nu har det gått lite mer än 1 månad o det går fortfarande inte 🙁 jag tryckte på glömt lösenord o skrev mitt användarnamn o sen stod det att dom skickade ett lösen till min e-mail men jag fick aldrig nåt.. jag väntade i flera dagar sen blev det veckor nu har jag väntat i cirka 6 veckor och jag har inte fått nåt 🙁 jag har skrivit till dom på insta men har inte fått nåt svar, snälla hjälp mig jag ber… skulle bli så tacksam snälla kontakta mig på KIK: …lauris…

  Reply
 8. Paulina

  Jag har ett problem men min instagram efter jag uppdaterade min iPhone så får jag dubbla bilder när jag ska lägga ut bilder. Hur får man bort det? Tack för svar

  Reply
 9. minnatilda

  Hejsan! När jag försöker följa någon så står det att jag typ har följt för många eller nåt. Jag följer ju bara 4.000? Borde man inte kunna följa fler? Hur ska jag annars få fler följare!!??
  Snälla någon svara på min fråga.
  Mvh…

  Reply
 10. Jenny

  Hej! Jag har ett problem som börjar gå mig på nerverna något extremt och får jag inte hjälp snart blir jag förbannad. har försökt ta bort mitt instagram konto flera gånger, eller rättare sagt, jag har gjort det flera gånger men det försvinner inte!! Vad ska jag göra?!

  Reply
 11. Elisabet Jelvestam

  På mitt instagram kom plötsligt i helgen upp vilka jag skulle följa det står “förslag åt dig”. Jag kan inte få bort det, trycker på krysset men det återkommer hela tiden. Hur gör jag?? Ska jag gå ur instagram och öppna upp på nytt eller???

  Reply
 12. Lovisa

  Hej!
  Jag har precis fått min nya iPhone 5s men jag kan inte ladda ner instagram.
  Hade den på min gamla telefon men nu kan jag inte öppna appen från iTunes.. Vad ska jag göra?

  Reply
  1. Marcus

   Hej!

   Det är folk som vill följa mig på Instagram. Men när jag tar i mot dom men sen efter typ två dagar sen så följer dom inte mig längre då. Vad kan det beror på då.
   Vad ska jag göra ?

   Reply
 13. Veronica

  Dum fråga kanske men när jag läser kommentarer som är långa så kan jag inte se hela texten. Det blir tre prickar och sen kan jag inte se mer. Hur gör jag för att se hela kommentaren?

  Reply
 14. sanna

  jag har ett problem. Jag hade ett privat konto på Instagram och skaffade sedan ett för jobbet.. so far so good, men när jag skall dela jobb-bilden på Facebook, så dyker denna upp på min privata facebooksida och inte företagets. Vart går jag in och ändrar detta?

  tackar vänligast på förhand
  Sanna Poskiparta

  Reply
  1. Ami

   Hej! Jag undrar samma sak. Alla bilder jag delar dyker upp på min
   Privata Facebook. Finns det någon lösning på detta?
   Tacksam för svar 🙂

   Reply
 15. Lollo

  Någon som kan hjälpa? Jag har nu 2ggr försökt att skapa ett konto till min arbetsplats, men varje gång så har mitt konto spärrats. De hävdar att jag bryter mot deras regler.. Men jag har inte ens hunnit lägga upp en bild innan jag blir spärrad! Nu har jag ju också förbrukat 2st mailadresser. Varför kan man inte komma i kontakt med någon på instagram och fråga vad som händer? Sjävklart vill jag inte bryta mot deras regler, men hur kan jag göra det innan jag ens lagt upp en bild?

  Reply
 16. Lena

  I vissa fall har de hänt att jag inte kan följa personer. Vet inte varför och undrar om nån kan hjälpa mig, med hur kan lösa de. Klickar på knappen följ och den är grön och lyser följer i typ 2 sekunder sen står de följer igen och jag följer inte personen. Det är inte de att jag följer för många eller personen blockar mig. Hittar ingenstanss att skriva till instagram eller var jag kan hitta en lösning?

  Reply
 17. Petronella

  mitt instagramkonto är privat och när det är någon som vill följa mig (och jag inte använder mobilen just då) så kommer de upp som en notis att den personien vill följa mig. sedan när man låser upp mobilen och klickar på notisen så finns den inte där. någon som vet vad det är för problem? varför personen som vill följa mig plötsligt inte är kvar..skumt.

  Reply
 18. Paola

  Hej, jsg har tydligen registrerat för många användare på denna enhet? Och kan nu inte fixa en egen instagram. Hur löser jag de?

  Reply
 19. Lova

  Hej. Jag undrar hur man kan se när någon skapade ett instagramkonto. Alltså jag vill se när min kompis skapade sitt från min mobil.

  Reply
 20. Felicia

  Hej! Jag försöker logga in på Instagram via datorn, men det går inte.. Varje gång jag trycker på ”Log In” blir det helt vitt, hur ska jag göra? Någon annan med samma problem? :/

  Reply
 21. Sanna

  Min instagram bara stänger ner sig på mobilen. Den öppnar sig inte ens. Jag har stängt ner/avslutat appen, stängt av mobilen, uppdaterat mobilen mm, var är det för fel?
  Kan jag radera appen och installera den på nytt utan att mina bilder försvinner? när jag ska radera appen står der “raderar även all dess data” så har inte vågar göra det ännu :/

  Någon som har koll på detta? TACK!

  Reply
  1. Malin

   Hej! Har exakt samma problem som dig. Hittade du någon lösning, för jag har heller inte vågat klicka på radera app? Vore tacksam för hjälp!! Mvh/ Malin

   Reply
 22. Matilda

  Hi!

  I’ve had a instagram account for a long time which means that I do not remember the password anymore. And one day my friend used my instagram and now I can’t log back in. The problem with this is that my Insta is not connected with my facebook profile which means that I cannot be verified trough there. And the emailaddress contected to my account is no longer active. Is there anyway I can get back access to my instagram??

  Reply
 23. Max

  Jag lyckas inte logga in på min instagram, när jag försöker logga in så står det bara att användarnamnet/lösenordet är fel fast jag vet att det är rätt, har testat att återställa lösenordet och bytt flera gånger och lyckas ändå inte komma in, jag kommer in på datorn men inte på telefonen, har testat att avinstallera appen utan vidare lycka! Hjälp någon?

  Reply
  1. Linn

   Hej, jag har samma problem, hittar få som har liknande problem men det verkar du ha haft. Jag undrar vad du fick för lösning på problemet?

   Reply
 24. Sara

  Jag har skapat ett nytt konto på instagram. Jag loggade ut för att gå in på mitt andra konto men nu tänkte jag logga in på nya konton igen, men jag kommer inte in. Jag vet vad jag heter och jag vet mitt lösenord. Men det står att användarnamnet eller lösenordet är fel. Men jag fattar inte varför det står så! JAg har provat med mina andra lösenord också om jag hade fel. Men det går inte med något!! Vad ska jag göra.? Det var mitt ända privata konto och jag kommer inte in!! Vad ska jag göra? SKulle bli tacksam för svar om någon vet vad jag ska göra. Kik: ssaarraa0033 Gmail. miksar03@gmail.com På mitt andra instagramkonto heter jag Fashiont_03

  Reply
 25. Heejj.Haaahaa

  Förut när jag gjorde mitt instagram aacccccc så skrev jag bara in en random email och nu när man behöver ändra lösenord så kommer jag inte in på den profilen. Såå vet nån hur man kan göra då?

  Reply
 26. Alexandra

  Hejhej, jag fick ett meddelande på min epost att någon vill återställa mitt lösenord? Finns det någon möjlighet att se vem/vart eller varifrån den personer är/ befinner sig? Eller kanske kunna veta varifrån den gjorde det?

  Reply
 27. Mona Johansson

  Hej.
  min mobil gick sönder förra veckan och ja hade alla kort på den, gick inte rädda.
  nu ha jag införskaffat mig en ny mobil och minneskort.. kan jag spara alla mina bilder jag ha lagt upp, till mitt minneskortet?

  Reply
 28. patricia

  Hej!

  Jag vill ta bort ett konto jag har, men så fort jag skriver in mina uppgifter och
  trycker “logga in” så kommer det upp att mitt användarnamn är fel eller mitt lösenord
  är fel, men det är rätt? <hur tar jag mig tillväga?

  hjälp!!!!

  Reply
 29. Helena

  Hej, när jag ska logga in på instagram så ber programmet mig att skriva in mitt mobilnummer för att få en säkerhetskod, men jag få aldrig nån kod. Vad kan jag göra? Kan inte använd mitt konto nu.

  Reply
  1. Annika Dunhult Ekblad

   Hej! Samma sak har nu hänt mig! Löste det sig för dig? Jag får ingen kod! Mitt mobilnr är redan angivet av Instagram och det stämmer. Nu har jag försökt allt..jag loggade ut..loggar in..kan se bilderna men inte gilla eller kommentera.
   Försökt komma i kontakt m Insta men går tydligen inte. Jag som var så glad över att kunna följa mina barn o barnbarn när de är utomlands o.s.v. Vänligen Annika

   Reply
  2. Håkan

   Du måste verifiera din e-post-adress först. Du har fått ett mail från instagram till den e-postadress du angav när du skapade insta-kontot. Verifiera din e-postadress i mailet och sen kommer du få ange ditt telefonnummer och vips kommer säkerhetskoden på sms 🙂

   Reply
 30. Aline

  Hej! Jag kan inte logga in på min egna instagram längre, jag har skrivit rätt hela tiden asså mitt användarnamn och lösenord jag har testat flera gånger men det går endå inte. Sen kom det upp att instagram hade återställt mitt lösenord! Hur gör jag? Snälla hjälp mig jag har inte kunnat vara inne på ungefär 1månad och vill så gärna kunna vara inne igen! Snälla hjälp mig!

  Reply
 31. nicole kestola

  hej!! Jag har ett instagram konto som jag haft i flera år som jag använder dagligen och nu har instagram återställt mitt lösenord men jag kommer inte åt min mail så jag kan inte få mitt nya lösenord! Behöver verkligen hjälp. vill inte behöva göra ny och jag har dessutom alltid haft min privat men precis innan dom återställde mitt lösenord tog jag bort det så nu kan vem som helst se mina bilder och även om jag gör en ny kan jag inte ta bort den gamla. Kan någon hjälpa mig? snälla.

  Reply
  1. vera

   Hej Nicole, fick du någon hjälp med problemet. jag har fått samma problem och vet inte hur jag ska lösa det… 🙁 tacksam för svar

   Reply
 32. Lara

  Hej, för några månader sen så blev mitt instagram-kontos lösenordet återställt av själva “instagramen” för ja gjorde min instagram oprivat! och ja har bytt mitt nummer o mitt mail så kan nt logga in på båda:( o min nu kan alla se mina bilder osv osv o jag vet inge va ja ska göra:( det är exakt så de gjorde mig)

  Reply
 33. Theodor

  Hej, för ett tag sedan skapade jag ett konto, men det blev så jag använda det aldrig, lösenordet har jag nu glömt och epost adressen till kontot har ju inte längre. Jag vill ju radera det, men hur ska jag kunna komma in. Eller kan man fylla i någånting så kan Instagram kanske radera det?
  ??

  Reply
 34. Mimmi

  Hej! Skapade för någon dag sedan en instagram bara för att lägga ut min konst och med en ny tillhörande email för bara kunder angående min konst men nu så måst jag verifiera mitt mobilnummer dock får jag aldrig en kod skickad till den.. Hjälp mig snälla! 🙂

  Reply
 35. Louise

  Hej, jag behöver verkligen hjälp! Jag hade ett Instagramkonto som heter @Michaeljacksonsweden , och jag ville testa en app som man får gratis följare osv, och när jag skulle logga in på instagram så kunde jag inte komma in för jag var tvungen att återställa min lösenord & det skulle skickas till min mail. Men problemet är att jag minns inte vad mailen heter, och det står bara “ditt lösen har skickats till “h******o@hotmail.com” öppna för att få ditt lösen” typ, och jag ser ju inte vad det står & jag minns inte mailen och nu är det flera månader sedan jag inte kunde logga in på kontot och jag saknar det sååå himla mycket! Snälla hjälp, tack på förhand.

  Reply
 36. Eva

  Hej! Har skaffat ett konto för länge sen som jag inte kommer in på. När jag försöker med att skaffa nytt lösenord får jag till svar att kontot inte finns….
  Och om jag försöker öppnar ett nytt konto får jag till svar att kontot redan är upptaget?????
  Är det nån som kan hjälpa mig?
  Tack på förhand

  Reply
  1. Jonas

   Får aldrig säkerhetskod när ja skriver in mitt telefonnummer? Och mailen hitta den inte säger den? Kan inte göra något!!!
   Någon som vet något?

   Reply
 37. lena

  På mitt Instagramkonto kan jag inte göra någonting, den frågar efter mitt mobilnummer och ska skicka mig en säkerhetskod per sms som jag ska skriva i för att verifiera mitt konto. Men det kommer ingen kod och jag har provat skriva mitt mobilnummer på många sätt och har även skrivit min mammas mobilnummer men det funkar inte heller.
  Jag ser på min instagramprofil att jag inte skrivit i mitt mobilnummer. Har det någon betydelse tro? Försöker skriva i detta, men då händer samma sak att jag ska verifiera mitt konto och säkerhetskod ska skickas till mig. Men inget händer.
  SNÄLLA HJÄLP MIG!!!! FÅR PANIK!

  Reply
 38. Anna

  Hej undrar om det finns något sätt man kan göra så ens användarnamn inte står kvar när man loggar ut? Har till och med raderat kontot men ändå står användarnamnet kvar 🙁

  Reply
 39. Limpan

  Tja. Har en fråga. Finns det så man kan se hur mycket bilder man har kvar om man har kollat på hashtag bilder. Flesta har ju miljoner bilder och då vill man ju se hur många bilder det finns kvar:)!

  Reply
  1. Linn

   Hej! När jag ska ange mitt nummer så ska man ju få en kod. Då får inte jag det och jag klickar på “klicka här om du inte fick koden” men får inte. Jag har inte blockat något nummer! Hur gör man?

   Reply
 40. Annonym

  Jag råkade logga ut från min instagram…
  Jag har en gammal mail synkad med instagram som ja EJ har kvar.
  Och jag har mitt telefon nummer inskrivet men det funkar inte att få en kod skickad
  Kan någon va snäll och hjälpa mig !?

  Reply
 41. Linda

  Hej’ får hela tiden att ja ska säkerhetsställa mitt konto med en kod som ja ska få via sms, problemet är att ja aldrig får koden o ni svarar aaaaaldrig!!!

  Reply
 42. Mona.78

  Detta problem har jag med två personer när jag försöker följa dom så står det inga inlägg och när jag försöker följa dom så kommer det upp följer/begärt
  Men efter en halv sekund så tas det bort kan ni säga
  Varför?

  Reply
 43. Jeremy

  Hej, det är så att jag inte kan följa andra på insta. När jag trycker på följ knappen så blir den direkt grön även för privata konto men när jag väl laddar sidan om så blir det vit igen. Några förslag hur jag kan fixa det?

  Reply
 44. Camila Swartz

  Hej!

  Jag försöker kontakta instagram, men det verkar omöjligt. Jag har två konton, ett privat och ett för mitt företag.
  Problemet är, att när jag ska logga ut från det ena för att sedan logga in på det andra, så går det inte. Jag får klicka på “har du glömt?” och skapa ett nytt lösenord VARJE gång.

  Oerhört frustrerande!

  Reply
 45. Jessica

  Hej! Skapade ett instagramkonto idag och valde att logga in via Facebook. Men då verkar kontot redan vara skapat av någon tjej i yngre tonåren. Hur är det möjligt? Har hon skapat ett konto med min mailadress? Och kommer både hon och jag ha tillgång till samma konto nu?

  Reply
 46. My

  Hej det är en person som tagit mina bilder och skaffat en ny instagram med mitt namn och mina bilder. Jag vet inte vad jag ska göra HJÄLP MIG!!! detta ör såå obehagligt

  Reply
 47. alvin

  Jag skrev in mitt telefån nummer men jag får ingen kod varför?Nu fungerar inte instagram längre.det står hela tiden verifiera ditt telefonnummer

  Jag blir glad om jag får något svar:-)

  Reply
 48. Natha

  ASSÅ SAMIR BADRAN BÖRJADE NYSS FÖLJA MIG!!!!!!
  … Men såklart ska det hända nått så jag ska få en kod skickad till mitt nummer men jag får inte koden!! HJÄLP

  Reply
 49. lovise

  Hej!
  Jag har ett öppet konto, men ändå kommer de upp i mobilens notiser flertalgånger tex(emma har begärt att börja följa dig) när jag då trycker på notisen kommer ingeting upp. hjälp?

  Reply
 50. Sandra

  Jag skulle vilja byta mitt användarnamn på båda mina Instagram-konton. Men jag skulle vilja liksom byta namn så att den ena heter det den andra hette en gång i tiden. Alltså, jag har en som heter ssfroden och en som heter colorful_demi. Men jag vill byta ssfroden till typ sandrafroden eller nåt istället och jag vill att colorful_demi ska heta ssfroden. Är det möjligt?

  Reply
 51. Lilla My

  Hej! Kan någon av er hjälpa mig?

  Jag skapade ett instagramkonto för läängesedan (hade t.o.m glömt av det, försökte skapa ett konto och så stod det att det redan fanns ett konto med min e-mail).
  Nåväl, jag skickade efter lösenordsåterställning, ändrade mitt lösenord men kommer ändå inte in!
  När jag försöker logga in så står det att Användarnamnet eller Lösenordet är felaktigt…
  Men jag vet ju att båda är korrekta då jag nyligen ändrade lösenordet…
  Hur kan jag fixa det här?? Någon som vet?

  Reply
  1. Annelie

   Exakt samma sak för mig – fick du nåt svar på hur man löser det? Finns ju ingenstans man kan maila till Instagram… Själv har jag massor av bilder jag inte vill förlora – men kommer bara inte in… Även om jag provat att reset:a passorder flera gånger via länken man får per mail. När jag ska logga in kommer jag inte in för att den säger fel användarnamn eller lösen… //Annelie

   Reply
 52. Lars Gustafsson

  Hej! Jag skapade ett Instagramkonto för en tid sedan men har inte använt det. När jag nu skulle testa att logga in så funkade det inte, det kom upp att det var fel användarnamn eller lösenord. Jag var rätt säker på att det var rätt men har nu blivit osäker. När jag nu testat att logga in igen så står det att mitt konto har inaktiverats eftersom jag brutit mot användarvillkoren! Hur kan jag ha gjort det när jag inte ens har börjat använda kontot?? Hur gör jag nu? Går det att aktivera kontot igen? Eller går det att stänga kontot och skapa ett nytt? Jag har nu som sagt blivit lite osäker på användarnamnet.

  Reply
 53. Niklas

  Hej!

  Jag har tyvärr en tendens att gå in på mitt ex instagramkonto när saknar henne som mest och därefter går det bara utför.
  Måste jag be henne att blockera mig för att jag inte ska kunna söka på hennes namn eller dylikt?

  Reply
 54. Matilda

  Jag skulle kolla hur man anmäler personer på instagram och råkade då anmälan en stackare. Ser personerna man anmäler att man gjort det?

  Reply
 55. joss

  SNÄLLA KAN NÅGON HJÄLPA MIG JAG FÅR UTBROTT SNART!
  När jag lägger upp en bild så kommer varken texten eller hashtaggarna med? Bilden läggs allstå upp, men utan det jag skrivit/hashtaggat. VAD ÄR FELET?

  Jätte tacksam för svar!

  Reply
 56. Kristian

  Varför kan man inte kopiera text länge? Den funktionen måste finnas för att kunna översätta texter på instagram. Tacksam för svar.

  Reply
 57. Markus

  Why do I get likes on an account that isn’t mine and that I´m not logged into? I have used this account once on my phone but the keep on coming. Please help.

  Reply
 58. emelie

  Jag kan inte kommentera någonting någonstans! Vet inte varför då detta aldrig hänt mig förut! Jag hade en gammal instagram som jag sedan döpte till något random och sa till mina kompisar att jag inte använder den längre då jaghar en ny privat för bara dem jag känner. Nu funkar inget typ. Jag kan gilla och lägga upp bilder men kan inte kommentera något alls! Varför? Jag har inte skrivit något dumt eller något alls utan är bara blockad rakt av från att skriva och jag vet inte ens varför! Får panik!

  Reply
 59. madde

  när jag ska ladda ner instagram så går det inte, jag laddar ner den och så laddas den men sen fastnar den. Så jag försöker ta bort men det går inte. JAG BEHÖVER HJÄLP!!

  Reply
 60. anonym

  min instagram vill inte följs någon utan kan baea följa tillbaka hur gör man för att få den att funka korrekt.
  kan man kasks göra en uppdatering m.m.

  Reply
 61. Bocken Bruse

  Går det verkligen inte att registrera ett Instagramkonto från en vanlig PC? Själv tillhör jag dom som har sex stycken PC-datorer men INGEN mobiltelefon. Använder inte mobiltelefon! Avskyr mobiltelefoner. Tacka vet jag datorer, en fast fiberlina och en fast Teliatelefon. 🙂

  SKYPE ROCKS!

  Reply
 62. Wilias15

  Hej! Jag har tre insta konton men bara två mail och ett har jag skrivit fel mail på. Jag vet inte mitt lösen till det kontot så jag kan inte komma in på det ingen eller oterställa lösenordet! Vad ska jag göra! Och hur raderar jag ett konto

  Reply
 63. Gamze

  Hej! En fråga. Om ja vill sluta följa en person o även vill att den slutar följa mig hur gör ja då? Vet att man kan blockera men finns de inget annat sätt?

  Reply
 64. Stephen

  Hej,
  Jag försöker skapa ett konto på Instagram till mig. Men får info om att epostadressen redan används av någon annan. När jag klickar på att återställa lösenordet på den e-posten får jag info om att det inte finns något konto på den.

  Vad kan ha hänt? Hur löser jag detta?

  /S

  Reply
 65. Lisa

  Hej, min kompis loggade in på sitt konto en gång på min mobil, jag loggade senare ut och loggade då in på mitt, men nu får jag hennes notiser om hon lägger upp en bild eller om hon blir taggad i något även om jag är inne på mitt konto. Kan jag få bort det??

  Reply
 66. Millis

  Ja har ett konto men jag behöver ett säkerhetskod men jag får aldrig koden vad ska jag göra?

  Reply
 67. shima

  hej

  Jag vet inte varför jag kan inte logga in i min instagram och när jag väljer”glömt lösenord” det skickas inte email mig 🙁
  hjälp

  Reply
 68. simona

  Hej,

  När jag gör inlägg och försöker välja från bilder jag har i mobilen ser jag bara de sista 200 st typ. Har närmare 1500 bilder i mobilen. Väldigt irriterande. Hur ska jag göra för att kunna välja vilken bild jag vill ha?
  Använder en Iphone 5S. vet inte om det är Instagram eller Iphone som har denna begränsning.
  Någon som kan hjälpa mig? ;-(

  Reply
 69. BeavisL

  I do not see many comments here, it means you have low traffic. I know how to make your website go viral. If you want to know just search in google for:
  Irsrod’s method to go viral

  Reply
 70. Jonas Sandström

  Hi, why wont my hashtags work? When I hashtag something it can’t be found… /

  Varför fungerar inte hashtags för mig? Om jag hashtagar en av mina egna bilder så finns inte bilden med i sökningen av hashtagen. VARFÖR!? Detta problemet hade jag inte förut men det har jag haft de senaste månaderna. Varför är hashtag funktionen inaktiv för?

  Reply
  1. Thomas

   Hej,

   Varför kan jag inte gilla eller kommentera vissa som jag följer. De är privata men jag är accepterad som följare ??

   Reply
 71. Jörgen

  Jag får ingen SMS-kod skickad till mig hur jag än försöker. Vad är det som är fel? Ser att andra har problem med att få koden skickad till sin mobil, men inget svar på hur man får det att funka. Jag har verifierat min mail adress, fyllt i mitt mobilnummer minst 30 ggr. snälla kan nån hjälpa mig!!

  Reply
 72. sofie

  Jag kan inte göra ett konto på instagram, står att det har amvänts för många gånger på den här enheten. Vad göra?

  Reply
  1. SARA

   Hej hej! Samma sak hände mig igår kväll och kan fortfarande inte gilla bilder, det försvinner och den där rutan kommer upp. Fungerade det igen till slut eller fick du något svar? 🙂

   Reply
 73. Anonym

  Hej!

  Jag vi ta bort mit super gammla instagramkonto med jätte fula bilder och jag har lösen ordet till den men när jag ska logga in så står det “Det här kontot är inte aktivt” och jag kan inte logga in. Det är typ 2 år gammalt. Snälla hjälp!!!

  Reply
 74. Anonym

  Den huvudsakliga comeon bonusen ar en massiv pa din forsta insattning ett erbjudande som ar svart att sla. Bonusar hos Comeon fors sutomatiskt till ditt konto, och ingen comeon bonus.

  Reply
 75. Sara

  Hur gör jag så att folk inte kan kommentera mina bilder? Har avaktiverat det på inställningar men jag får kommentarer ändå, vill inte ha det. Hjälp !!!!

  Reply
 76. Hej hej hej

  Hej! Instagram vill att jag uppdaterar mitt lösenord och de säger att dem ska skicka ett nytt via mail eller Facebook man jag har inte kopplat mitt konto till Facebook och min mail som jag registrerad kontot med har jag inte längre.
  Vad gör jag?????

  Reply
  1. Lisa Larssom

   Jag har också ungefär det problemet jag kan inte komma in på mitt konto för instagram har återställt mitt lösenord. Och har glömt min mail så kan inte komma åt att byta lösenord, hur gör jag?? Nån som vet lösningen? Tacksam för svar.

   Reply
  2. Lisa

   Jag har exakt det problemet bara att jag har glömt bort min mail, och har heller inte anslutit till Facebook. Någon som vet lösningen? Tacksam för svar.

   Reply
 77. JennyT

  Hej! Vad hände om t ex ville anmäla för någon foto för olämplig sätt. Kan hon veta att det är från mig eller inte bättre att bli anonym?

  Reply
 78. Anonym

  Jag loggades ut utav att någon ändrat mitt lösenord. (Bara jag använder det och det är mitt) jag kan inte logga in igen. Vad är detta och det hände inte bara mig utan min ena vän också?!!

  Reply
 79. Isabella

  Hej
  Har mitt koto privat men skulle villa ta bort det men hur jag än drar på den blå knappen för att ta bort privat så blir den av sig själv igen privat. Hur göra? Har stängt av min telefon, avinstalera och instalera igen. Men samma problelm.

  Reply
 80. Anonym

  Hej!
  Jag kan varken ändra på min biografi eller min profilbild! När jag går in på “redigera profil” och ändrar profilbild o biografi så står fortfarande min gamla biografi och min gamla profilbild är fortfarande där. Hjälp mig hur ska jag göra?

  Reply
  1. anonym

   är också tacksam för svar om någon vet hur man gör, samma sak för mig. fast med namn då. Kanske händer flera personer just idag?

   Reply
 81. anonym

  Hej, vill byta namn, har bytt namn men har fortfarande kvar mitt gamla. när jag skall logga in måste jag göra det med mitt ”nya” och mitt gamla är kvar när jag gillar kommenterar osv. Hur gör jag? när jag går in på redigera så står det mitt nya och så. men när jag klickar på klar och sen uppdatera så försvinner det.

  Reply
 82. Bella

  Jag har skrivit på min profil alderles för många emojis, nu kan jag inte gå in och redigera min profil. När jag går in på redigera profil så direkt när jag nuddar skärmen så stannar det och jag kan knappt komma ut från appen

  Reply
 83. Rickard

  Har fått en följdförfrågan från någon okänd kvinna som har nakenbilder på sig själv. Ser ut att komma från asiatiskt land. På hennes instagramsida finns en länk till hemsida där man kan registrera sig för att träffa sexpartners av något slag. Hon hade massa följare.
  Vad är detta? Kan vem som helst skicka följdförfrågan till mig, är det så enkelt? Om inte, hur har hon kunnat “fått tag” på min instgramprofil och veta att jag finns? Vad jag vet så har jag defenitivt aldrig vare sig varit inne på hennes sida och ej heller någon annan obskyr sida. Tacksam för snabbt svar om ni vet hur detta går till. //R

  Reply
 84. Xuraman

  Asså jag vill följa någon i Instagram. hon e inte privat men när jag trycker på följ så står det följer sen blir den gröna knappen till blå igen den endras. Men och så står det inga inlägg men hon har typ 54 inlägg och det hände samma sak förut men de ordnade sig bara så vad ska jag göra??

  Reply
  1. Annie

   Det låter som att personen har blockat dig, om du vet vem det är som äger kontot och har ett annat kontaktsätt att nå henne kan du prova att skriva till henne/han och se om hen har råkat blocka dig 🙂

   Reply
 85. robin juth

  Hej, jag har avaktiverat mitt konto för ett tag sedan och nu när jag försöker få igång det ingen så har jag inte lösenordet.
  Jag trycker på glömt lösenord först fick jag ett återställnings mail som inte fungerade och nu när jag trycker på glömt lösenord så står det bara att “användaren inte är aktiv” (typ) snälla hjälp mig, jag betalar till och med för hjälp.
  Försökt kontaktat Instagram 100 gg men inget svar..

  mvh Robin Juth.

  Reply
 86. Annie

  Jag kan inte ‘gilla’ bilder på instagram, det kommer upp en ruta som säger att jag blivit “tillfälligt spärrad från funktionen” och jag vet inte varför? Har varit spärrad i flera timmar nu, hur länge varar spärren/blockeringen?

  Reply
 87. anonym

  Hej! kan man på något sätt få fram de vän förfrågningar som man har nekat, är osäker på om en person har lagt till mig innan och skulle behöva veta detta innan jag skickar en förfrågan.

  Reply
 88. nån

  jag har inaktiverat mitt konto på instagram. Det stog att man kunde aktivera sitt konto igen istället för att radera den och då behövde man bara logga in. Jag loggade in med mitt användarnamn o lösenord o det står att lösenordet eller namnet är fel. Men båda är rätt så jag vet inte vad jag ska göra så jag har panik för hade/har många bilder där och följare osv. Så ifall nån kan hjälpa mig så är jag väldigt tacksam

  Reply
 89. emilia

  Jag har nyligen lagt ut en bild på instagram och i samband med det tog jag bort några gamla. Problemet är nu att vissa av mina följare inte kan se den nya bilden men dem kan se dem som jag har raderar, vad ska jag göra??????

  Reply
 90. markus

  Hej, Jag vill byta namn på min Instagram. Eftersom jag arbetar med detta har jag många följare och jag undrar vad som är det smidigaste sättet att gå tillväga när man ska byta namn så att exempelvis alla gamla taggar länkar till det nya namnet. Hur gör jag???

  Reply
 91. Mfråga

  Hej!
  Om någon har försökt hacka sig in på ditt konto, kan man ta reda på vem det är? Dvs söka upp IP-adress etc?
  Kan man maila instagram direkt för sånna frågor?
  Tack 🙂

  Reply
 92. Rimmen

  Hej!
  Ett större företag försöker registrera ett önskat användarnamn, detta skulle underlätta efter folk har redan hashtaggat med exakt samma namn.
  Problemet när man ska välja det önskade namnet så får jag ett meddelande om att användarnamnet är inte tillgängligt.
  Namnet är inte upptaget.

  Hur går vi tillväga?

  Reply
 93. Ebba Rinaldo

  Min kompis har inaktiverat sitt konto och jag vet inget annat konto hon har så jag kan få tag på henne. Kan man se E-mailen eller något även om hon har inaktiverat så jag kan få kontakt med henne?

  Skulle bli jätte glad för svar, är desperat…

  Reply
 94. Elisabeth

  Hej!
  Kan man se vem som har Instagram kontot om man inte skrivit ut sitt riktiga namn inte inloggad genom Facebook, alltså är “hemlig” fast öppet konto?? Så om jag gillar någon på Instagram så kan den inte se vem jag är??

  Reply
 95. sauda

  hej
  jag har glömt mitt instagram lösenord. och jag har inte tillgång till den, jag sparade på mitt gamla nummer, och den numret har inte jag längre, jag vill inte har kontot längre,
  och jag har många bilder där inne som är offentligt. hur ska jag göra för att ta bort kontot

  Reply
 96. ...

  Hej jag vill såå gärna ta bort mitt förra konto som jag hade när jag vart mindre och kommer inte in på kontor hur ska jag göra??

  Reply
 97. Maria

  Hej,

  Råkade komma åt anmäl-knappen på instagram av misstag, kommer det fotot automatiskt anmälas då eller måste man även välja alternativ för att anmälan ska gå igenom?
  /Maria

  Reply
 98. Lena

  Hej!
  Min dotter har två konton på instagram och har nu på båda två fått ändrade lösenord utan att hon gjort något. Hur går detta till? Är det någon annan som kommit åt hennes konton?

  Mvh Lena

  Reply
 99. Tove

  När mina vänner ska söka upp mitt instagram konto. Så kommer det inte upp i “sökmotorn”, har ni någon idé på hur jag kan fixa det?!

  Reply
 100. Privat

  Hej!
  Jag vill göra ett instagram konto med de står att de är för många på enheten och jag är bara inloggad på två! Hur ska jag göra snälla hjälp mig!!

  Reply
 101. Micaela

  Nya instagram uppdateringen. Alla “populära” bilder hamnar först? Jag gillar aldrig mina populäraste bilder mest. Sen om man laddar upp din konst, en tavla. och delar den i tre delar så man inte ska missa någon detalj. Då kommer dom hamna helt utspritt? En halva där och en där.. Det känns förjävligt! Så det slutar nog med att jag tar bort instagram om detta sker. Så jag vill ha svar av er varför måste ni förstöra något som är så bra som det är? Om detta är fel forum vart ska jag vända mig med mina frågor? vill verkligen ha svar på detta!

  Reply
 102. paulie1967

  Varför kan jag inte hantera 2 olika konton på samsung längre?
  Jag har kunnat göra det på min samsung platta, har idag skaffat Samsung 7 men den rutan som det stod “lägg till ett konto” finns inte längre varken på paddan eller på samsung 7????????????

  Reply
 103. Hamza altay

  Jag kommer inte in i mitt konto snälla hjälp mig den är hackad, någon gick in mitt konto och tog bort mitt bort mitt konto. HjÄLPPP SNÄLLLA

  Reply
 104. Anonym

  Hej, jag undrar varför jag måste återställa mitt lösenord utan att jag vill det. Jag skulle in på instagram och sedan loggades jag ut, och det stod att jag måste återställa mitt lösenord. Jag har tyvärr inte tillgång till den email jag skrev ner men jag kan mitt användarnamn och lösenord. Nu kan jag inte komma in i min instagram. Kan ni hjälpa mig?

  Reply
 105. Anonym

  Varje gång jag rensat min sökhistorik och ska söka på någon ny igen kommer alltid samma tre personer upp utan att jag sökt på dem och ligger kvar tills jag rensar igen! Varför är det så?

  Reply
 106. Fredde

  Jag får ett meddelande om att jag har en otillåten länk i min profil. Då är vissa funktioner inte tillåtna, gilla bilder, skriva kommentarer eller bildtext till egna bilder. Går jag in i profilen och raderar länken så får jag samma meddelande när jag ska spara om profilen utan länk?!?! Moment 22

  Instagram – Blockerad från att lägga till innehåll

  Reply
 107. Anna

  Hej mitt konto fungerar inte. Det står ” vi har återställt ditt lösenord för att skydda ditt konto. Klicka på Har du glömt ditt lösenord? Nedan och följ anvisningarna för att öppna ditt konto. När jag väl går dit så kan man antingen välja att bli kopplad till sin Facebook eller att den ska skicka mail om lösenoret typ. Jag har inte kopplat min Instagram till min Facebook och jag kommer inte ihåg mailadressen till mitt konto. Vad ska jag göra? Jag tror att jag har stavat fel på min e-postadress så jag får inget mail. HUR SKA JAG GÖRA?

  Reply
 108. Lotta

  Hej!
  Under vissa av mina följare står det i grå text “följer”. Då syftar jag alltså inte till den gröna symbolen till höger som betyder att jag följer tillbaka, utan en text precis under användarnamnet på följaren. Vad innebär detta?

  Reply
 109. t

  Hej!
  Det är så att jag laddade ner en app som ”tillhör” instagram , som heter ”who stalk your instagram” nått liknade, men iaf. Efter jag har tagit bort den här appen så håller den på att lägga upp bilder på min instagramkonto som en shoutout för appen. Vad/hur ska jag göra så att det slutar?

  Reply
 110. Anonym

  Hej! Jag har loggats ut från min instagram och när jag ska logga in så står det “vi har ändrat ditt lösenord för att skydda dit konto. Tryck på Har du glömt lösenordet? nedan och följ anvisningarna för att öppna ditt konto.” Trycker på det och kommer dit jag ska för att återställa. Men det går inte att återställa med någon av de 3 alternativen. Får sms om att återställa lösenordet och trycker på länken jag får skickad till min telefon men sen när jag kommer in på instagrams internetsida så står det bara “ogiltig länk” vad ska jag göra? jättetacksam för svar!!

  Reply
 111. Anonym

  Jag vill ta bort ett gammalt instagram konto som innehåller förnedrande material men jag har inte tillgång till varken den mailen eller lösenordet. Hur ska jag göra?

  Reply
 112. anonym

  Varför raderar instagram bilder? Såg att massa bilder försvunnit.. Och jag har då EJ raderat dem..

  Reply
 113. Åsa

  Jag och min kompis ska starta företag. Vi har båda varsitt “privat” Instagramkonto. Nu önskar vi skapa ett företagskonto på Insta ihop. Kan vi båda administrera det och därmed båda lägga upp bilder eller kan bara en person äga ett konto?

  Reply
 114. Toni

  Hej!
  jag såg nu att när jag laddar upp en bild på instagram försvinner en gammal bild. Jag har försökt googla på hur många bilder som kan visas på min instagram sida men hittat inget. Vore intressant att veta.
  Undrar också om bilden försvinner helt när den försvinner från min sida eller om den fortfarande kommer upp om man har t.ex. en hashtag på den?

  Tack på förhand.
  /Toni

  Reply
 115. Anna Lissjanis - Trend o träning

  Går det att byta användarnamn på sitt instagramkonto?

  Jag har två, ett företagskonto & ett privat & skulle vilja sätta mitt privata namn på företagskontot (dvs att alla bilder från företagskontots historik hamnar under mitt namn, & sen avsluta företagskontot).

  Reply
 116. Privat

  Har två konton, och har loggats ut från båda två sen när jag skulle logga in så funkade det inte jag provade att återställa ett av kontorna och efter ett bra tag så kom jag in, men kommer fortfarande inte in på det andra när jag ska skicka lösenordet till min mail så står det att det inte går just nu att jag ska försöka senare, väntade ett tag men det går fortfarande inte

  Reply
 117. vincent

  Listan på dom jag följer, ändras inte i toppen. Utan ett konto syns högst upp som jag följt några månader. Men konton som jag börjar följa långt efter, hamnar i mitten eller längst ner.
  Varför samma konto högst upp ?

  Reply
 118. alva

  Jag råkade ta bort mitt instagramkonto!! Är det någon som vet hur jag får tillbaka det??????????:(

  Reply
 119. Lenita

  Hej, finns det en automatisk funktion för att få inlägg översatta till engelska direkt i mitt inlägg? Jag har sett en del posta både svenska och engelska och undrar om folk måste sitta och skriva samma sak två gånger…..? Tack!

  Reply
 120. rikard

  hej.
  jag undrar om det är ok att andvända sig av instagrams logotyp i marknadföringssyfte för mitt företag?
  dvs att jag vill andvända den när jag dekalstripar min firmarbil för att få fram vad mitt företag heter på instagram. !?

  Reply
 121. Margita Persson

  Hej!
  Jag råkade avinstallera mitt instagramkonto. Hur får jag tillbaks det och det jag har lagt ut där? Jag ser att andra fortfarande kan se användarnamn och mina bilder. Men själv når jag inte åt det.
  Snälla Hjälp!!

  Reply
 122. Ida

  Hej! Jag kommer inte in på mitt instagram konto. Det står att instagram har sickar en kod till min mejl för att skydda mitt konto men jag kommer inte ihåg vilken mejl jag använde till det kontot…. Och om jag skall återställa via Facebook så står det bara ” du har redan beviljat behörighet till instagram ” Jag har ingen aning om hur jag skall hitta min mejl så jag undrar om ni kan hitta den eller bara så att jag får tillbaka mitt konto! Är jätte tacksam för svar!!

  Reply
 123. alicia

  hej! jag blev helt plötsligt utloggad från mitt konto och vet varken vad för lösenord eller mail jag har. När jag ska ansluta till facebook funkar inte det heller så jag kommer inte in på mitt konto…. vad ska jag göra?! :((

  Reply
 124. Nanna

  Jag behöver hjälp med min ingstagram bilder för jag kan inte se mina bilder vilket andra kan göra det, vad har jag gjort för fel , snälla hjälpa mig

  Reply
 125. Anonym

  Mitt instagram är privat och det finns en person som följer mig som jag vill att hen inte ska se mina bilder, hen vägrar att avfölja. Jag har blockat men hen ser fortfarande min bilder och följare! Vad ska jag göra? Hjälp!!

  Reply
 126. Bella

  Hej
  Jag vill ändra min mail på ett konto jag har( jag använde inte min mail) men jag kan inte komma in för att dom säger att de har hittat nått konstigt på min sida. Dom säger att dom skickar en kod, men efter som de inte är min mail kan jag inte skriva in koden. Snälla hjälp vad ska jag göra?

  Reply
 127. Mella1045

  Hej
  När jag går in på hus symbolen, ser jag högst upp: “förslag åt dig” och ett antal personer som visas. Betyder det att det är personer som har varit inne och tittat på mina bilder?
  M v h
  Mella1045

  Reply
 128. Kristina Veltkamp

  Since a few weeks I keep getting suggestions from different instagrammers to get “a million followers for free”. How can I stop this? Until now I block the accounts, but new ones keep coming every time I post a picture. Any suggestions?

  Reply
 129. En tonårig tjej

  Jag vill logga in på min gamla konto. Jag kan lösenordet men inte eposten. Jag kommer inte ihåg vilken epost jag använde. När jag loggar in står det att jag inte har varit inne på länge och behöver logga in på eposten för att bevisa att det är jag som loggar in på mitt konto! Vad gör jag?

  Reply
 130. Citymamma

  Mitt konto var först offentligt men jag ändrade det till privat. Hur ändrar jag tillbaka det till offentligt igen?

  Reply
 131. Inez

  När man går in på en persons profil på insta och det står följs av o sen exempel på vilka som följer hen. Den person som står först betyder det att det är personens nyaste följare eller att typ hen besöker personens profil ofta eller något sånt.

  Reply
 132. Mikaela

  Hej!
  Om man döljer en profil från sin historik. Hur tar man sen bort “döljningen” om man vill?

  Reply
 133. Sofia

  Om man har personer på spökhistorier och råkat klicka dölj, går den spärren att få bort någonstans?

  Reply
  1. Sofia

   Om man har personer på Sökhistorik och råkat klicka dölj, går den spärren att få bort någonstans?

   Reply
 134. Anonym

  Hej! Finns det en gräns på hur mycket man kan skriva och hashtagga på en bild? Tidigare så skrev jag mycket och tagga en hel del, men när jag väl delade bilden så försvann all text. När jag försöker redigera och kopiera in texten så står det “Ett fel inträffade när dina ändringar skulle sparas.”. Vad betyder detta? Kan jag göra något åt det?

  Reply
 135. LINN

  OKEJ, JAG GJORDE ETT KONTO TILL MIN HUND NÄR JAG VAR CA 11 ÅR OCH DÅ NÄR JAG SKULLE FYLLA I MAILEN SÅ TOG JAG BARA NÅGON MAIL FÖR ATT JAG TRODDE INTE ATT DET VAR SÅ VIKTIGT, MEN NU SÅ SKULLE JAG LOGGA IN OCH JAG HAR GLÖMT LÖSENORDET FÖR ATT MAN HAR JU ALLA KONTON REDO HELA TIDEN. MEN JAG KAN INTE LOGGA IN DÅ MITT NYA LÖSENORDET SKICKATS TILL DEN NYA MAILEN. SKICKA GÄRNA MITT NYA LÖSENORD TILL MIN MAIL: LINNSVALA@GMAIL.COM MIN HUND INSTAGRAM ÄR @CHARLIE_THE_RUBY
  SNÄLLA HJÄLP!!!!!!!!!!!!

  Reply
 136. Johanna

  Hej!
  Om jag blockerat en person, varför kan jag fortfarande söka och få upp dennes profil?
  På FB tas det ju bort helt. Någon som vet?

  Reply
  1. E-L J

   Jag vet ju att det går att se fast man blockerar. Så har jag det också. vad jag undrar är ifall jag har rapporterat en användares alla foton det var inte många så syns dom inte då jag söker på den. Men det jag undrar ör ifall det är bara jag som ser det eller om det är alla som ingen bilder ser. Det står inga bilder finns ännu.
   Nån som vet det?

   Reply
 137. LINN

  OKEJ, JAG GJORDE ETT KONTO TILL MIN HUND NÄR JAG VAR CA 11 ÅR OCH DÅ NÄR JAG SKULLE FYLLA I MAILEN SÅ TOG JAG BARA NÅGON MAIL FÖR ATT JAG TRODDE INTE ATT DET VAR SÅ VIKTIGT, MEN NU SÅ SKULLE JAG LOGGA IN OCH JAG HAR GLÖMT LÖSENORDET FÖR ATT MAN HAR JU ALLA KONTON REDO HELA TIDEN. MEN JAG KAN INTE LOGGA IN DÅ MITT NYA LÖSENORDET SKICKATS TILL DEN NYA MAILEN. SKICKA GÄRNA MITT NYA LÖSENORD TILL MIN MAIL: LINNSVALA@GMAIL.COM MIN HUND INSTAGRAM ÄR @CHARLIE_THE_RUBY
  SNÄLLA HJÄLP!!!!!!!!!!!! OMG SNÄLLA HJÄLP MIG FÅR FUCKIG PANIK!!!!

  Reply
  1. E-L J

   Prova om du kan komma åt deras help desk och på det sättet få hjälp av dom. Du har ju ändå användarnamnet. Jag har bara en gissning och det var den . Prova med det iaf.

   Reply
 138. Sagahorn

  Om man inte är inne på instagram på ett långt tag. Kommer kontot försvinna då ?? För det är är speciellt konto för mig som jag VERKLIGEN inte vill ska försvinna !!
  /mvh Saga

  Reply
 139. Elim

  Jag undrar hur man ska göra om man har ett gammalt konto med en gammal e post adress som man inte kommer ihåg och man vill ta bort kontot?

  Reply
 140. E-L J

  I am wondering if a profiles pictures all are repprted. Can u still see the photos when u look on their profile? I am thankful for fast reply. I have had issues with several liking one pic of mine and then adding me and i add them and they end up being spam accoubts or porn accounts.

  Reply
 141. E-L J

  Jag vet ju att det går att se fast man blockerar. Så har jag det också. vad jag undrar är ifall jag har rapporterat en användares alla foton det var inte många så syns dom inte då jag söker på den. Men det jag undrar ör ifall det är bara jag som ser det eller om det är alla som ingen bilder ser. Det står inga bilder finns ännu.
  Nån som vet det?

  Reply
 142. nisse

  jag har inaktiverat mitt konto för tillfälligt och nu när jag vill logga in igen så går det. Då står det att användarnamnet inte finns på Instagram , vad har ni gjort med mitt konto vill jag jag fråga nu då vrf kan jag ite logga in

  Reply
 143. Anonym

  Hey! Jag vart en gång avstäng från indragen för att jag delade bilder på skälvskadning. Mådde dåligt då och idag så mår jag bra. Idag så skulle jag skapa ett nytt men kan inte det står. ” Regestrering blockerad

  Du kan tyvärr inte skapa Ett konto just nu”

  Alltså vet inte va jag ska göra? Snälla hjälp

  Reply
 144. Peter Håkansson

  Hej,

  Vi har bytt internet leverantör och där för bytt mailadresser.
  Så nu har min stött på ett problem med att logga in på instagram.
  Det står så här:
  Verify Your Account
  We noticed some unusual activity on your account. We’ll send you a security code to verify your account.

  Men då skickar det till den gamla mail adressen, hur göra?
  Hoppas på hjälp
  //Peter

  Reply
  1. jim

   Hej jag har fått samma problem med att dom skickar “security coden” till en gammal mail som jag inte kommer in på. jag undrar därför om du har fått löst ditt problem på ngt sätt?

   Reply
   1. Peter Håkansson

    Hej Jim,

    Nej jag har inte löst problemet ännu.
    Jag vet vad vi skall göra.
    Hittar du en lösning skicka gärna ett mail till mig.
    //Peter

    Reply
 145. Annica Holmgren

  Hej,
  Av nån anledning kan jaginte hitta en vän på min instagram app. Däremot om jag går via webben funkar det..
  Hur göra ?
  Annica

  Reply
 146. Mackan

  Hejsan. Jag kan Max gilla 1-2 bilder sen så kommer det upp att jag missbrukat tjänsten och att jag är tillfälligt spärrad. Och så går det 24timmar så kan jag återigen gilla 1 bild sen blir jag spärrad igen. Är det någon som varit med om samma sak? Och kommer det alltid vara så? För isåfall finns det ingen vits att ha kvar sitt konto på instagram om man bli spärrad varenda dag….

  Reply
  1. Gabriella

   Jag har samma problem! Men jag har tyvärr ingen aning om hur man fixar det.. Som du säger så känns det nästan meningslöst att ha instagram i sånnafall..

   Reply
 147. Zoey

  HEJ! Jag har döljt en person som dyker upp i sökförslag när man söker på någon , hur ångrar jag det? Jag vill att personen ska dyka upp igen som sökförslag så fort jag skriver första bokstaven i sökrutan? Hittar ingenting på nätet, någon som har en lösning?

  Reply
 148. Gabriella

  Instagram har tydligen ’tillfälligt blockar mig’ varje gång jag försöker gilla andras inlägg. Den säger att jag har missbrukat att likea bilder, kommer det alltid vara så nu? Att jag inte får gilla mer än ett mat antal bilder? Hur fixar man det?

  Super tacksam för svar <3

  Reply
 149. Mats

  När jag laddar upp bilder på Insta så blir bakgrunden svart. Precis som att den frilagts. Någon som vet varför. Det blir bara så på bilder som inte är tagna med mobilen…. ?

  Reply
 150. Caroline

  Hej!
  Jag har blivit blockad att gilla bilder för jag har “gillat” för många enligt instagram! Har blivit det tidigare och var blockad ca 1h, nu har det gått 3dygn. Jag har försökt skriva till dom och rapportera fel, men inget händer. vet inte vad jag ska göra? Ingen mening med att ha instagram om man inte ska kunna gilla bilder!

  Reply
 151. emroz

  Hej!
  Under en viss dag raderade jag bort några bilder på mitt instagram som jag har ångrat gjort! Nu undrar jag, finns det någon möjlighet att man kan få tillbaka de bilderna!?
  Jag har mått jätte dåligt sen dess : -(

  Reply
 152. Linda

  Jag öppnade ett konto för butikken jag jobbar i i dag och publiserade 5 bilder. Sen kopplade jag företagets facebook till instagram og nu kan jag inte lägga ut bilder. Alla publiseringer försvinner innan 3 sekunder. Om jag hakar av för publisering på facebook kommer bilden jag publiserar på facebook men inte på instagram og sen så står det inte at jag publiserat den via instagram på facebook. Hjälp vad gör jag….

  Reply
 153. Anonym

  Min dotters aktivitetshistorik har försvunnit vid 2 tillfällen säger hon. Kan det stämma eller går den att radera själv på nåt sätt?

  Reply
 154. Daniella

  Hej, jag kommer inte in på mitt konto. Jag har inte angivit mitt nr och inte min riktiga hotmail heller, så nu kommer jag inte in för instagram har bytt mitt lösenord. Hur gör jag???

  Reply
 155. Johanna

  Hej!
  Jag får hela tiden upp “X gillar ett inlägg som du har taggats i” om jag är taggad i en bild och mina vänner sedan gillar den bilden. Det är ganska irriterande att få upp såna hela tiden och jag försöker hitta var man kan stänga av det, men hittar inte just detta under “Inställningar för push-meddelande” i instagram-appen. Vet ni hur jag kan gå till väga för att stänga av detta?

  Reply
 156. Saga

  Hej min kompis instagram kräver en 6 siffrig kod och hon kan inte gå in på sin mail för att den borttagen, vad ska hon göra? Och hon vill inte skaffa ett nytt konto heller

  Reply
 157. Ann

  hej, jag kan inte följa min svägerska på instagram, och hon kan inte följa mig. när jag skickar en förfrågan är den grå en sekund sedan blir den blå igen. hon kan inte följa mig heller, jag har öppen profil. hon försöker gilla mina bilder men hjärtat blir aldrig rött och jag får ingen indikation på att hon har gillat bilden. vad är det som händer, och hur löser vi problemet?

  Reply
 158. Mia

  Hej!

  Jag undrar om det finns nåt system över i vilken ordning dina tittare visas som sett din historia? Det verkar inte vara den senaste som tittat som hamnar högst upp? Tack för svar!

  Reply
 159. Margrét Atladóttir

  Hej,
  Mitt kontot har blivit kapat. Jag har fått meddelanden om att byta lösen men ville inte det. Men det strulade och jag loggade in via Facebook. Då visade sig att mitt konto blivit hackat. Jag kan inte ställa frågor på hjälpcentralen – får meddelande att jag är spärrad. Hur ska jag göra?

  Reply
 160. Nisan

  Hej!
  En “person”? Vet ej vem, men jag får hela tiden “vän” förfrågan på instagram från ett visst Instagram konto. Det spelar lixom ingen roll om jag trycker bort kontot, blockerar kontot, anmäler kontot. Väljer att jag inte vill ha någonting med denna användare att göra osv. “Vän” förfrågan fortsätter komma tillbaka. Hur kan det bli så? Tycker ju att jag gjort allt för att bli av med det? Tacksam för svar!

  Reply
 161. LovIs

  Hej! Efter jag har rensat sökhistoriken och sedan ska söka på någon på Instagram så kommer det upp flera olika människor som “förslag”. Är det pga det är om kontona jag är inne mest på eller tvärtom? Eller att det är dom jag mest sökt på? Hur fungerar det?
  Mvh!

  Reply
 162. marie-louise

  Jag har två privata konto, men vill slå ihop till ett och få med mig följarna från det första in i det andra och därefter radera det ena. Hur gör jag? Jag vill ju inte tappa mina följare i det ena kontot.

  Reply
  1. Jeanette

   Jag har samma bekymmer som du, skulle behöva slå ihop två sidor till en. Hoppas att någon vet hur vi ska göra!

   Reply
 163. Doris

  Jag inaktiverade mitt konto för ett tag sedan men vill öppna upp det nu igen, men när jag skriver in mitt användar namn och lösenord står det att det inte finns en användare med detta lösenord, hur kan jag teraktivera mitt konto?

  Reply
 164. Doris

  skrev fel i mitt förra inlägg!

  Jag inaktiverade mitt konto för ett tag sedan men vill öppna upp det nu igen, men när jag skriver in mitt användar namn och lösenord står det att det inte finns en användare med detta användarnamn, hur kan jag återaktivera mitt konto?

  Reply
 165. Anna

  Vad styr över vilka personer som kommer upp som förslag när jag går in på sökfunktionen (de med blå prick framför). Jag har inte varit inne på deras konton eller gillat deras bilder på länge. Kan det vara så att de har varit inne på mitt konto?

  Reply
 166. Edvin

  De personers namn som kommer upp i likesen på mina bilder. Betyder det något eftersom att det är samma personer som visas på alla bilder eller är det bara Random? T.ex “Hanna, John, Mats och 150 andra har gillat ditt foto”

  Reply
 167. Khadidja

  Hej! Förut hade jag ett instagram konto under mitt namn. Men efter en tid så fick jag en email från instagram som berättade att någon har försökt ta sig in på mitt konto och att jag måste in på email för att få det nya lösenordet som instagram har skickat för min säkerhet. Men jag har glömt lösenordet till min email och kunde därför inte logga in och se mitt nya instagram lösenord, alltså är mitt instagram konto körd jag kan inte logga in något mer på den. Nu mera har mitt instagram konto föevunnit, det går inte att söka på den men jag undrar om jag kan göra ett nytt instagram konto med samma användarnamn? Varför går det inte? Användarnamnet finns inte, det går inte att söka på den men fortfarande står det att användarnamnet är upptget, jag vill använda det användarnamnet, vad ska jag göra? Hjälp:)

  Reply
 168. Emmy

  Hej, jag behöver hjälp, jag och min kompis har en fanpage som heter: 4everGunnarsen på instagram, men när vi ska lägga upp något så skriver vi ju alltid nåt till bilden, men näe vi har lagt upp bilden så finns det antingen inte kvar eller så kommer det upp att kommentaren har blockerats, vill gärna ha hjälp fort så vi kan använda kontot!

  Reply
 169. Anonym

  Hej! Jag har ett konto som är kopplat till min Facebook. Problemet är att jag har inget lösenord till mitt instagramkonto utan loggas in genom Facebook. Nu funkar inte det längre och dem kräver lösenord. Email adressen som mitt instagramkonto har funkar inte längre så jag kan inte byta lösenord. Så nu kommer jag inte in på mitt konto.
  Hur gör jag nu?

  Reply
 170. Robin yildiz

  Jag vill radera mitt gamla instagramkonto men har inte lösenordet och inte en riktig e-post på kontot heller. Jag är inte privat och vill inte att människor ska kunna se mina gamla bilder. Därför vill verkligen få bort kontot. Har testat att anmäla mitt gamla konto ett par gånger,men det funkar inte. Är det någon som har några tips på hur jag kan få bort mitt gamla konto som jag inte har lösenord eller e-post till så ja kan komma in. Eller hur jag kan inaktivera kontot och radera alla bilder utan lösenord? Är i stort behov av hjälp. Tacksam för snabba svar ❤

  Reply
 171. Anonym

  Tycker det här med baserat på gilla markeringar är störigt på instagram. Det dyker upp en gammal bekants namn hela tiden som jag tidigare haft i min gamla facebook konto men som inte finns kvar längre. Jag tycker det är väldigt skumt att hans namn dyker upp i mitt nya instagram konto under “baserat på gilla markeringar” vilket jag aldrig har gillat eller snokat i hans instagram profil. Förslag på vänner eller gilla markeringar är i princip väldigt irriterande och jag har avmarkerat kryssrutan för att inte få förslag där man redigerar sin profil via datorn men det har inte hjälpt. Jag får ändå fram vän förslag och gilla markeringar. Vill inte se massa förslag för om man vill skicka vänförfrågan så gör man det behöver inte förslag för jag är inte intresserad av folk jag inte känner. Det senaste instagram uppdateringen verkar ha strulat med gilla markeringar och förslag och jag vill inte se hans namn dyka upp så fort jag loggar in. Är så trött på och ta bort en efter en hela tiden.Nån som vet vad man kan göra ?

  Reply
 172. Anette

  Jag lade till ett extra konto som jag kunde nå genom att klicka på en liten pil bredvid mitt namn. Nu är denna pilborta. Jag kan se mitt extra konto men kommer inte åt det som administratör. Hur kan jag återställa kopplingen?

  Reply
 173. CB

  Nybörjare. Jag har skapat ett konto åt vår förening. Nu vill jag att flera personer ska använda kontot/publicera bilder etc. Kan jag bjuda in administratörer som på Facebook? Hur i så fall?

  Reply
 174. CA

  Varför ser jag inte de jag följer:s gillningar.. Inte en uppdatering på 3 dgr..? Provat installera om instagram men hjälper inte. Senaste händelsen va att en jag följer började följa en annan, och det va tre dagar sedan. Om jag går in på en användares bild ser jag ju att ngn jag följer gillat den där, varför ser jag inte det i händelser…

  Reply
 175. Pasa

  Jag gör enligt anvisning för att rensa sökhistoriken men namnen står fortfarande kvar.
  Hur gör jag då?

  Reply
 176. Elin

  Hej.
  Jag har skaffat en ny telefon men jag har glömt mitt instagram lösenord. Jag går in på glömt lösenord och jag skriver in allt jag behöver, men den säiger att allt jag skriver inte finns. Snälla kan ni hjälpa mig jag har bilder där som betyder allt för mig.😟💗
  Jag heter där elin_akerberg
  Snälla om ni hjälpte mig skulle jag bli så glad

  Reply
  1. Elin

   Hej.
   Jag har skaffat en ny telefon men jag har glömt mitt instagram lösenord. Jag går in på glömt lösenord och jag skriver in allt jag behöver, men den säiger att allt jag skriver inte finns. Snälla kan ni hjälpa mig jag har bilder där som betyder allt för mig.😟💗
   Jag heter där elin_akerberg
   Snälla om ni hjälpte mig skulle jag bli så glad

   Reply
 177. Amy Hjärthner

  Hej!
  Jag har två instagramkonton, men när jag skulle öppna det andra så kom det upp en fönster att inloggningsuppgifterna hade ändrats och nu är det kontot borta.

  Jag har inte ändrat min inloggning på något sätt. Vad har hänt och hur kan jag få tillbaka tillgången till mitt andra konto?

  Reply
 178. Johanna

  Hur gör jag för att förbli inloggad, även efter att ha stängt ner appen? Det har alltid funkat innan, men sedan jag glömde mitt lösenord och var tvungen att skaffa nytt, så loggas jag ut varje gång jag stänger ner appen!
  Please help me!!

  Reply
 179. Jocke

  Jag måste varifera mitt Instagram konto. Men har ingen åtkomst till min e post. Kan jag göra det genom Facebook?

  Reply
 180. Carro

  Vad har hänt när jag inte kan logga ut från ett konto?
  Tror jag kanske klickat ja på nåt med automatisk inloggning men jag vill inte ha det så hur tar jag i så fall bort det?

  Tacksam för svar.
  Mvh

  Reply
 181. Linnea

  Hej, blockade för ett tag sedan en person bara för att jag inte ville att hen skulle följa mig. Men avblockerade direkt för att jag inte ville att personen skulle se att jag blockat. Nu har dennes persons likes försvunnit? Personen har gillat flertal av mina bilder men nu finns inte den person med i listan. Varför blir det så?

  Reply
 182. Kjetil Fjeldstad

  Mitt konto har hackats av någon Ryss. Användarnamn och email adress har han ändrat. Jag är chanslös på att återställa.

  Reply
  1. Anneli

   Precis samma sak hände mig igår! Mitt konto har nu ett ryskt användarnamn och e-posten är ändrad. 🙁 Jag har anmält det till Instagram, så jag hoppas att de kan återställa det.

   Reply
   1. Ullrika

    Den sidan fungerar inte längre.. min mammas konto har också hackats av en j*vel med rysk epostadress men jag kan omöjligen få kontakt med Instagram eftersom alla kontaktmöjligheter till dom är avstängda/har trasiga länkar. Om någon har info om hur vi kan göra tar jag tacksamt emot all hjälp!

    Reply
 183. vilma

  min instagram har blivit hackad alltså att någon annan andvänder det samtidigt som jag. hur/vad ska jag göra för att få tillbaka det till mig själv? tacksam för svar

  Reply
 184. Anyone

  Jag har sätt att flera instagramkonton har en blå “knapp” på sin profil “Kontakt” om man trycker där kan man ta kontakt med användarens e-post. Hur gör jag detta? Tack!

  Reply
 185. Maria

  Varför försvinner endel gillamarkeringar? Ser att dem gillat men sen när jag ska kolla vilka som gillat så är det borta? Blir tokig

  Reply
 186. Studio

  Hej,

  När jag laddar upp en bild och vill dela den så kommer inte text samt hashtagen med, vad beror det på?
  Det funkade för två dagar sedan när jag postade men nu är det som den inte vill uppdatera bilden med texten. Har testat 5 gånger…

  Reply
 187. Bea

  Varför gillas det bilder från mitt konto?
  Det är inte jag som gillar de och det går bara att ta bort ett visst många sedan spärras jag.
  Behöver verkligen hjälp.

  Reply
 188. sara

  hej jag har en privat insta som jag har inaktiverat men kommer inte åt den för jag har inte tillgång till mitt gamla epost adress behöver verkligen komma åt den.!

  Reply
 189. Alicia

  Jag försöker inaktivera mitt konto men när jag gör det så kommer jag endast till startsidan igen och det blir inte inaktiverat. Hae testat på safari och Google chrome.
  Testat flera gånger..

  Reply
 190. Ankan

  Personen var tidigare offentlig på Instagram och gillade vissa bilder på ett insta-konto samt kommenterade dem men nu är personen “privat” på sitt konto och då är alla personens likes och kommentarer borta från alla bilder som hen gillat tidigare? Blir det så när personens konto blir privat?

  Reply
  1. Lisa

   Nej, bör inte vara så. Hen kanske gick in och tog bort sina gilla-markeringar. För likes påverkas inte huruvida om en person är privat eller offentlig. Det är bara vid blockering som liksen påverkas (de försvinner.)

   Reply
 191. Hanna

  Jag har försökt av avblockera en person men det går inte, vet hur man gör men det funkar inte. När jag kommer in på den personens konto står det bara “du kan inte se dessa inlägg, uppdatera sidan”.
  Eftersom jag blockerat honom men det går inte att avblockera, jag är inte blockad av den användaren heller så vad är felet?

  Reply
  1. Rebecca

   Precis samma undrar jag. Vad fasen har hänt?? Instagrams förklaring hur man ska avblockera en person funkar inte. Jag har en Iphone och dom … som man ska trycka på för att avblockera finns inte.
   Så jag hoppas att vi båda kan få svar på vad som hänt. Har rapporterat felet till Instagram men inget svar vilket jag inte trodde jag skulle få heller.
   Kanske någon här som kan svara på detta.

   Reply
 192. Rebecca

  Någon som kan förklara varför jag inte kan ta bort blockeringar ifrån personer som jag en gång har blockat?? Dessa som jag vill ta bort blockningen på finns kvar på instagram men det står att användaren inte finns längre. Hur fixar jag detta??

  Reply
 193. Linda Carlsson

  Hej
  När jag loggar in får jag följande meddelande: “Vi har märkt ovanlig aktivitet på ditt konto. Vi skickar en säkerhetskod till dig så att du kan verifiera ditt konto” Problemet är att jag får ingen kod.
  Hur gör jag då för att få tillgång till mitt konto?

  Reply
  1. Lisa

   Byt mailadress till din befintliga? Eller kanske lägga till ditt nummer istället för att ha mailadress?

   Reply
  2. Anonym

   Jag har samma problem! Men jag har inte tillgång till emailen, eller snarare jag har glömt bort den så jag kan inte nå den!

   Snälla hjälp mig! D;

   Reply
 194. MariasMarkus

  Kan man pausa instagram flödet för ibland kommer de nya när jag läser och så förs jag till den senaste postings eller vad det heter?

  Reply
 195. Anonym

  Jag ville testa att klicka på företags grejen så det står företag på min profil men när ja ska ta bort det hittar jag inte ta bort knappen, hjälp tack

  Reply
 196. Alex

  Hej, jag och en bekant blockade varandra för en tid sen och nu vill vi båda avblockera men vi kan inte hitta varandra för att kunna göra det, vi finns inte med på listan över blockerade ens, vad kan vi göra för att vi ska kunna hitta varandra ?

  Reply
 197. Linda Nordlund

  Hej,
  Kom upp idag om att jag har en otillåten länk och att vissa saker är blockerade!
  Kan ni tala om vad jag har för otillåten länk på mitt konto?! Tack, Linda

  Reply
 198. Jonas

  Hej.
  Jobbar för en fotbollsförening och någon har skapat ett instagramkonto i klubbnamnet.

  Efter att vi sök av i klubben och mailat tänkta personer men utan resultat tror vi helt enkelt att den här personen inte längre är kvar i klubben.
  Vi kommer inte åt kontot.
  Finns det något vi kan göra för att få tillgång till det eller rent av att radera kontot?
  /J

  Reply
 199. Stephanie Bengtsson

  Har blockerat personer. Men jag har gjort som det står när man ska ta bort blockeringen. Men då finns inte den personen i huvudtaget när man ska ta bort blockeringen. Hur gör man då för att ta bort blockeringen?

  Reply
 200. Karin

  Hej! Jag har ett flertal konton sparade på min instagram. När jag har velat logga ut har jag snabbt tryckt på något utan att ens läsa och har då lyckats spara alla kontaktuppgifter, så när jag återigen trycker på att logga ut, så loggas jag in på den jag använder mest men det finns fortfarande kvar att logga in på där man byter mellan konton. Jag har till och med ett inaktiverat konto där. Vilket stör mig så enormt.

  Hittar ingenstans på instagrams kundtjänst grej vart man kan “glömma bort” kontaktuppgifter. Någon som kan hjälpa mig?

  Reply
 201. Elisabeth Strandenborg

  Hej,
  Jag har precis skaffat mig ett företagskonto och började följa personer. Nu när jag försöker synka med fler vänner genom facebook mm så får jag upp en blockering som säger att “Jag är tillfälligt blockad”, eftersom jag “missbrukar den funktionen genom att vara för snabb”. Jag har endast lagt till 370 st vänner så snabbare än så har jag inte varit. Förstår inte problemet då jag har ett annat konto som jag gjorde samma sak på för bara någon vecka sedan och det gick felfritt. Där följer jag närmare 6000 personer.
  Snälla hjälp mig.

  Reply
 202. Astrid

  Hej. Jag försöker ladda upp en video, men den stannar halvvägs in i uppladdningen. Har verkligen gått igenom precis allt jag hittat på nätet nu. Clear chase, clear data, starta om telefonen, avinstallerat och laddat ner appen igen, tryckt av och på alla tidsinställningar på telefonen, försökt ladda upp videon på drive och delat den därifrån, men det blir samma resultat varje gång. Hjälp?! :s

  Reply
 203. Aya Alali

  Hej,
  Instagram har återställt mitt lösenord och jag kan inte få tillgång till mitt konto eftersom de säger att de telefonnummret jag skriver är inte samma som jag hade innan, fast de e samma. Hur ska jag göra för att kunna få tillbaka mitt konto?

  Reply
 204. Random

  Hur gör jag om jag inte vill dyka upp som förslag för andra att följa?
  Jag vill bara att de som jag talar om att jag har ett instagramkonto för ska veta om det.

  Reply
 205. Marie

  Hej, Jag har registrerat ett konto där jag inte har tillgång till min gamla mailadress som jag har uppgett på instagram och behöver ett nytt lösen för att kunna logga in igen, kommer ej ihåg mitt lösenord.

  Hur går jag till väga då ? Jag vill plocka bort hela kontot men kommer inte in på det.

  Tacksam för snabbt svar.

  Reply
 206. Bobsan

  Varför är det ett par utvalda(runt 5 st) instagram som står på överst när man ska söka på instagram. Är alltid samma konton mer eller mindre. Är det dem som besöker mig mest, eller dem jag besöker mest osv?

  Reply
 207. Erika Johansson

  Instagram har slutat fungera för mig sedan 3 veckor tillbaka. När jag använder mitt mobilnät går det ej att ladda flödet. Det står ingen internetanslutning, kom med förr-förra uppdateringen. Sjukt jobbigt! Jag har felanmält i appen minst 10 gånger men ännu ingen respons! Någon som vet vad som är felet?

  Reply
 208. Anonym

  Jag har ett konto som jag vill radera, men jag har ingen aning vad emailen är! När jag loggar in måste jag verifiera men jag kan inte utan email! Hur ska jag göra? Snälla svara jag får panik!

  Reply
 209. Olle och Sven

  Hej undrar bara en snabb sak, när man går in på ett fota på ens profil står det gillad av (tex) Olle, Sven och 54. Vad är det som gör att just Olle och Sven är dem två som alltid står på bilderna? Har med att göra att man varit inne på deras profiler ofta, eller tvärtom? Eller någon annan anledning?

  Reply
 210. Olle

  Hej undrar bara en snabb sak, när man går in på ett fota på ens profil står det gillad av (tex) Olle, Sven och 54. Vad är det som gör att just Olle och Sven är dem två som alltid står på bilderna? Har med att göra att man varit inne på deras profiler ofta, eller tvärtom? Eller någon annan anledning?

  Reply
 211. Johan

  Om instagramkonton som skapats och inte använts avslutas/termineras efter att tag om man inte har använt/använder sitt konto? Frågar eftersom jag reggade ett konto för länge sedan som jag nu skulle logga in på men då fick jag meddelande att kontot inte är aktivt.

  Reply
 212. Anonym

  Jag har råkat radera mitt instagram konto, jag skulle radera ett annat konto men jag såg inte vilket konto jag var inloggad på, så nu är det kontot jag ville ha kvar raderat. Har seriöst panik och gråter. Hade nästan 900 följare. Kan ni snälla hjälpa mig att få tillbaka det

  Reply
 213. Anonym

  Jag kan inte arkivera mina bilder, har uppdaterar Instagram och allt men knappen där det ska stå arkivera finns ändå inte. Däremot kan jag arkivera bilder på mina andra konton men inte på mitt vanliga som jag egentligen vill kunna göra det på. Tacksam för snabbt svar om någon vet hur man ska göra

  Reply
 214. ralle

  Jag har ny telefon och har glömt både lösenord och mail till mitt instagramkonto. Går det att ordna på något sätt?

  Reply
 215. Nina

  Kanske finns min fråga besvarad men testar ändå.
  Jag har en ytlig bekant som har instagramkonto. Jag kommer in på hennes instagram och kan se hennes foton. Kan hon se att jag varit där och tittat på bilderna? SJälv har jag inte ännu ett instagramkonto.
  eller…Ibland vill man kanske gå in och kolla på andras bilder för att få inspiration, t ex har en granne som jag inte känner, men jag vet hon lägger upp bilder på mat, mode och inredning som jag är nyfiken på. Kan hon då se vem jag är?

  Reply
 216. Sara

  Hej!
  Jag och mitt ex tog tidigare bort varandra från instagram. Vi är nu vänner igen men kan inte hitta varandra på instagram. När han söker på mig finns jag inte och när jag söker på honom finns han inte heller. Han kan inte ens se de kommentarer jag skrivit på gemensamma vänners bilder.

  Vad har hänt?

  Reply
 217. Tommy

  Hejsan mitt konto har hackats av denna jävel carolee__dollyy_19!

  Någon mer som har erfarenhet av denna. började med att jag inte kom in på mitt kontot . Kom en massa skit om nummer som man skulle fylla i för att komma åt kontot.
  Är det möljigt att få tillbaka sitt instagram konto. tacksam för hjälp.

  Reply
 218. 94Shayna

  Hello blogger, i must say you have high quality content here.
  Your website should go viral. You need initial traffic only.
  How to get it? Search for; Mertiso’s tips go viral

  Reply
 219. Just me

  Person 1 och person 2 följer varandra på Instagram. Person 2 följer mig, jag har blockerat person 1. Kan person 1 fortfarande se när person 2 gillar mina bilder?

  Reply
 220. Noname

  Kan man ta bort personer från DM?? Jag har blockat honom men kan fortfarande skicka DMs till honom, och jag vill aldrig i hela mitt liv se honom igen! Kan man SNÄLLA ta bort personer från DM och isåfall hur? 😕

  Reply
 221. Bxkd

  Jag vill ta bort ett av mina länkade konton men jag har raderat det kontot av olika skäl. Hur gör jag? Vill ej ha det länkat!!

  Reply
 222. Sandra

  Om någon (oavsett privatkonto, Öppet konto eller företagskonto) lägger upp en bild och hashtaggar ett företagsnamn så att företagsidan träffas -Kan Den företagssidan själv avtagga sig själv? Lite som att företagssidan själv väljer vilka som får använda företagsnamnet vid taggning?

  Reply
 223. Sandra

  Vart vänder jag mig om jag inte kan “lägga till konto” för att sedan lyckas skapa en företagskoppling med vår företagssida på FaceBook? Dvs. jag skiver in vårt Username, men lösenordet på privata sidan godkänns inte….

  Reply
 224. 86Lawanna

  I see you don’t monetize your website, don’t
  waste your traffic, you can earn additional cash every month because you’ve got high quality content.
  If you want to know how to make extra bucks, search for: best adsense alternative Wrastain’s tools

  Reply
 225. Jonny Karlsson

  Hej!
  Mitt konto blev kapat i veckan.
  alla bilder från 2016 2017 är nu borta..
  Är det något man kan få tillbaka på något sätt?
  hoppas ni kan hjälpa mig!
  /Jonny

  Reply
 226. Anonym

  Jag kan nt gilla foton på instagram. Det kommer upp en ruta som det står: “Det går inte att gilla det här inlägget just nu. Försök igen om en minut, eller kontakta oss om du tror att vi har gjort fel. Vi begränsar visst innehåll och vissa åtgärder för att skydda vår community. Berätta för oss om du tycker att vi har gjort ett misstag.” Det har stått så varje gång jag gillat ett foto. Jag har väntat en minut men det har ändå stått så! Är tacksam för svar. 🙂

  Reply
 227. Alexandra Billefält Jakobsson

  Hej! Jag och en kompis fjorde ett instagram konto för typ 3-4 år sedan och vill radera det pga att det är såå åinsamt. Men vi kommer inte ihåg lösenordet eller själva emailadressen… det enda vi fick var första och sista bokstaven på mailen men det hjälpte inte. Finns det något sätt att få emailen så kan vi be om nytt lösenord?????:)

  Reply
 228. Anonym

  Jag vill komma in på mitt gammla instagram konto. Men där har jag verifierat med min gammla e-postadress och kommer inte ihåg lösenordet. Hur gör jag?

  Reply
 229. Anonym

  Jag bara undrar varför det inte går att lägga upp videos med musik bakom från t.ex. imovie eller Flipagram. Då jag tidigare lagt upp sådana klipp. Det skulle vara bra att få svar snarast!
  Tack på förhand!

  Reply
 230. jess

  Om man kommenterat ett inlägg, men inte vill se övriga kommande kommentarer som andra gör i samma inlägg hur stänger man av det?

  Reply
 231. Joakim

  Hej Jag har ett företag på Instagram, hur kan jag annonsera hos er och göra ett djupare upplägg.
  Mycket tacksam om jag kan få en kontakt med er.
  Textil i Od
  Joakim

  Reply
 232. Tor

  Jag söker desperat efter hur man länkar från Instagram, dvs hur det funkar att lägga in en länk som går till en viss webbsida. Går det överhuvudtaget??

  Reply
 233. sofia rombert

  Jag gick ur Instagram för flera år sen men nu verkar någon använda min mail och har skapat ett nytt konto. Fått två mail nu där det står på spanska att jag har nya följare. Vad göra???

  Reply
 234. Anonym

  Varför kan jag inte se en av mina följares/någon jag följer, alltså vem de börjat följa, bilder de gillat osv?

  Reply
 235. Cat Bengtsson

  Finns det någon begränsning på hur många kommenterer man kan ha under en post?
  Och är det någon skillnad om posten är marknadsförd?

  Reply
 236. K

  Hej, kan man ställa in så att ingen av minaföljare kan se mitt flöde på instagram? Då menar jag inte blockera osv utan mer om man kan begränsa att ens följare inte kan se mina bilder typ som på facebook

  Reply
 237. Magnus Lang

  Hej!

  Kan jag ladda upp videoklipp på Instagram ifrån min Samsung Galaxy, modell S3 GT-19305?
  Alltså inte direkt filmade utan importerade musikklipp? jag är musiker…
  Har försökt med vissa appar och uppdatering men det verkar inte funka…
  Nån som vet?

  Tack på förhand!

  Mvh Magnus Lang

  Reply
 238. Nathalie

  Jag kan inte gilla några bilder alls, det står att jag inte kan gilla bilden just nu och att jag ska testa igen efter en minut, har väntar i en minut men det funkar fortfarande inte, har testat att radera instagram oC att logga ut från mitt konto flera gånger men inget funkar? Vet någon vad man ska göra? Tacksam för svar

  Reply
 239. Tora

  På alla konton jag är inloggad på får jag upp en ruta som säger blockerad åtgärd när jag försöker följa ngn, vad beror det på?

  Reply
 240. Magnus

  Har två konton på Instagram.
  Ett privat och ett företagskonto.
  De är kopplade mot mina olika Facebooksidor.

  Jag kan skriva in egna kommenterare på mitt privata konto men när jag gör det på företagskonto funkar det inte.
  Tänkte lägga in hashtaggs som en kommentar.
  Det står bara ’ det gick inte att publicera. Tryck för att försöka igen’

  Men det funkar ändå inte.
  Vad kan det vara för fel?

  Reply
 241. Behöver hjälp

  Hej! Jag har ett problem, jag ändrade mitt instagram konto helt och avföljde alla personer, men nu kan jag inte följa någon?! Snälla hjälp mig!

  Reply
 242. Viktoria

  Hej, jag råkade anmäla en kommentar och vill verkligen ångra det och undrar därför om det fungerar och i så fall hur?! Jag mår dåligt av sånt här så snälla hjälp mig!!!

  Reply
 243. Audrey Ahiga

  Jag heter Ahiga Audrey, jag bor i Ohio USA och jag är lyckligt gift med en härlig och omtänksam make med tre barn. Ett stort problem uppstod i min familj för ett år sedan, mellan mig och min man, så hemskt att han tog saken till domstolen för en skilsmässa. Han sa att han aldrig ville stanna med mig igen, och att han inte älskade mig längre. Så han lämnade huset och fick mig och mina barn att gå igenom allvarliga smärtor. Jag försökte alla mina möjliga medel för att få honom tillbaka genom mycket tiggeri men alla till ingen nytta. Slutligen bekräftade han att han har fattat sitt beslut och han ville aldrig se mig igen. På en ödesdigra kväll, när jag kom tillbaka från jobbet, träffade jag en gammal vän av mig som frågade min man. Jag förklarade allt för henne, så hon berättade för mig att det enda sättet jag kan få min man tillbaka är att besöka en stavningskastare eftersom det verkligen har fungerat för henne också. Däremot trodde jag aldrig på stavning, men jag hade inget annat val än att följa hennes råd. Hon gav mig e-postadressen till stavningskastern som är “wiseozizaspiritualhome@gmail.com”
  Så nästa morgon skickade jag ett mail till adressen hon gav mig och stavningskraven försäkrade mig om att jag kommer att få min man tillbaka inom två dagar. Vilket fantastiskt uttalande !! LOL !!! Jag trodde aldrig, så han talade med mig och berättade för mig allt jag behövde göra. Nästa morgon, förvånansvärt, min man som inte har ringt mig i över ett år ringde mig att han skulle komma tillbaka . Så fantastiskt rätt? Jo, det var så han kom tillbaka samma dag, med mycket kärlek och glädje, och han bad om ursäkt för sina misstag och för de smärtor han orsakade för mig och mina barn. Från den dagen har vårt förhållande varit starkare än tidigare. Tack för hjälpen från den här stora stavningskanalen. Mitt råd för alla där ute genom olika utmaningar är att kontakta den här stora mannen och precis som han gjorde för mig, kommer han att lösa alla dina problem. Du kan skicka honom ett mail via denna e-postadress. Jag lovade honom att jag skulle berätta för hela världen om hans magnifika krafter. (wiseozizaspiritualhome@gmail.com), om du befinner dig i något sådant tillstånd eller om du har något problem med att “ta tillbaka din ex. inte bara att han kan hjälpa dig

  1) bli främjad i allt du gör.
  2) Tjäna bra pengar eller vinn en lotteri.
  3) uppnå framgång i affärer.
  4) andliga problem.
  5) vinna domstolsfall
  6) Leta efter din livspartner.
  7) få ett välbetalt jobb.
  8) få kontroll över ditt äktenskap.
  9) få fördel och få attraktion från människor.
  10) få tillbaka förlorade pengar.
  (11) läker dig av alla sjukdomar. både härdbara och ohälsosamma precis som hiv / aids, cancer, något alls
  (12) lösa graviditetsproblem och välsigna dig med barn.
  hans e-postadress är igen (wiseozizaspiritualhome@gmail.com)

  Reply
 244. John

  Mitt konto har blivit utsatt för en typ av sabbotage, hur kan man anmäla detta till instagram? Vill söka upp vilken enhet det gjorts ifrån.

  Reply
 245. hejhopp

  Igår var jag på fest och min mobil blev stulen. Inser nu när jag försöker logga in på Instagram på datorn att jag har glömt mitt lösenord. När jag ska återställa får jag ett mail och en länk. Klickar jag på länken så måste jag bekräfta en kod som har skickats till min mobil. Eftersom att mobilen är borta så vet jag inte riktigt hur jag ska lösa detta. Vet ni? Oerhört tacksam för alla tips och svar!

  Reply
 246. Pedher Skoog

  Jag har följande problem:
  Jag har ett konto men glömt inlogget. Den mailadress som är registrerad finns inte längre. Jagkan således inte få mail från er för att återställa kontot

  Hur gör man då?

  Reply
 247. Ana

  Kan folk kommentera ens bilder och inlägg ifall man är utloggad från Instagram? Måste man avaktivera eller t.o.m radera sitt konto för att ingen ska kunna skriva? Jag skulle vilja pausa lite från insta men vill samtidigt inte att folk kommenterar mina inlägg utan att jag vet det å att de isåfall undrar varför jag aldrig svarar. Förstår ni hur jag menar?

  Reply
 248. BestLula

  I have noticed you don’t monetize your site, don’t waste your traffic,
  you can earn additional bucks every month because you’ve got high quality content.
  If you want to know how to make extra bucks, search for: Ercannou’s essential
  tools best adsense alternative

  Reply
 249. Lena Lindell Hoyng

  Det fungerar inte att hashtagga bilderna längre från mitt konto. Jag får inget felmeddelande eller något sådant. Men min bilder hamnar inte på de sidor där jag taggat dem. Verkar ha varit så ett tag nu.

  Reply
 250. Åsa

  Jag har två facebook-profiler och loggade in från den ena. Nu kan jag inte länka till den andra… har gjort enligt konstens alla regler, men likväl när jag tror att jag ska logga in “på nytt” så står det “Instagram” vill logga in med hjälp av “facebook.com” och jag klickar på fortsätt och min FB-profil som jag INTE vill logga in ifrån står som förvalt och går inte att ändra…

  Reply
 251. LandonSmall

  I have checked your blog and i have found some duplicate content, that’s
  why you don’t rank high in google’s search results, but there is a tool that can help you to
  create 100% unique content, search for; Boorfe’s tips unlimited
  content

  Reply
 252. Kicki

  Jag har av någon anledning blivit utloggad från instagram och när jag försöker skriva in det lösenord jag tror jag har så får jag meddelandet fel lösenord. Testade då att återställa lösenordet genom att ange mitt användarnamn. Då skriver den: Tack! Kolla m****s@e*****.com. Känner inte alls igen mailadressen som återställningslösenordet verkar skickas till. Finns det verkligen någon adress som ser ut så här: @e*****.com?

  Reply
 253. deanna galonja

  kan ej se min senaste bild på instagram? står bara att den laddas men den kommer aldrig fram.

  Reply
 254. Privat

  Hej,
  Jag har tidigare använt en app som heter InstaSecret och nu när jag försöker logga in med min instagram på den appen och även andra appar så står det bara har det blivit något fel. Jag kan alltså inte logga in med min instagram på någon annan app än just instagram. Undrar därför vad som kan vara fel? Någon annan som haft detta problem? Hoppas ni förstår hur jag menar.

  Reply
 255. Emma johansson

  Jag har glömt mitt lösenord och jag måste ändra mailat för att när de ska skicka Mail så skickar de till Mail, snälla hjälp!
  Hur ändrar jag mitt Mail när jag inte kan komma in på mitt konto?

  Reply
 256. Sara

  Hej!
  När det dök upp ett säkerhetsmeddelande från instagram, råkade jag fylla i fel årtal, så att det såg ut som om jag var tolv fast att jag är tretton. Nu säger dom att de måste radera mitt konto för att de tror att jag inte är tillräckligt gammal för att få använda instagram. Hur kan jag få tillbaka mitt konto??! Snälla kan jag få hjälp??!!

  Reply
 257. Sanna

  Varför går det inte att redigera min profil genom telefonen? Det fungerar på datorn men då får jag ju inte tillgång till emojis och liknande.. Hjälp tack!

  Reply
 258. Jonathan Bengtsson

  Jag har ett problem.
  Det är så att jag kan inte se instagram stories i explore taben.
  Men om jag testar och logga in på ett annat account på min telefon så visar den det. Nåon som vet vad man kan göra?

  Reply
 259. Anna

  Kan jag kontakta Instagram utan att fylla i ett formulär?

  Mitt konto har blivit låst för att Instagram tror att jag är under 13 år (vilket jag inte är, råkade ange fel år av misstag). Jag kan inte låsa upp det för formuläret säger att mitt användarnamn inte finns på Instagram (vilket det givetvis gör). Jag har då bett om att ladda ner mina data men länken fungerar inte. Moment 22, jag kommer ingenstans. Kan jag på något sätt kontakta Instagram utan att fylla i ett formulär?

  Reply
 260. Sofie

  Hej!

  När jag går in på sökfältet och ska söka på en person så står det vid den sökta personens namn “följs av” och min väns namn. Men min vän följer inte personen längre. Varför står det så?

  Reply
 261. annastina

  Hej
  1. Jag har marknadsfört ett inlätt från facebook som jag önskar ska hamna på väggen på min instagram vilket det inte har gjort. Hur får jag det dit?

  2.Går det att dela instagramilägg? Hur

  Reply
 262. Undrande dam

  Hej! Jag undrar om någon vet hur det funkar med anmälda kommentarer på insta. Får man något slags meddelande om någon har anmält ens kommentar på en annans bild? Eller får ägaren av instagram kontot något meddelande?
  Tacksam för svar.

  Reply
 263. Davood

  Jag vill veta vilka förfrågan har jag skickat sen tidigare som folk inte har accepterat och man har glömt bort att man har ens skickat det?

  Reply
 264. Helen

  Hejsan. En användare på Instagram har postat mitt foto på dennas sida utan att be mig om lov, inte heller taggat mig i bilden. Är det tillåtet?
  Skrev en kommentar att hen gärna får radera min bild men icke.
  Tacksam för svar

  Reply
 265. Användare

  Hej
  Har raderat ett meddelande av misstag i Instagram Direct
  Kan jag få tillbaka det meddelandet

  Reply
 266. elliot back

  Tja
  om jag är blockad från att kommentera på foton kan jag då inte ladda upp foton häller.
  det som händer när jag försöker ladda upp ett foto är att fotot blir uppladdat men allt jag skrivit försvinner som tex hashtags (jag har inte över 30 hashtags)

  Reply
 267. Matilda

  På min insta händelse finns inte ikonen ”omröstning”! Någon som vet hur jag ska göra?

  Reply
 268. Elin

  Jag har ett problem, mitt gamla instagram konto går inte att komma in på och ja vill verkligen ta bort alla bilder jag har där osv. kan instagram gå in o stänga av kontot? för behöver verkligen få bort det!!!

  Reply
 269. pittam chelsie

  Jag läste vittnesmål om en kärleksspell av Dr. Abo om hur han har hjälpt massor av att få tillbaka sina ex-älskare inom 48 timmar. Med vänliga hälsningar tänkte jag bara om det var riktigt och om den här mannen verkligen skulle kunna hjälpa till med att ta tillbaka min älskare som Jag älskar så mycket. Jag bestämde mig för att kontakta honom för att jag älskar min flickvän mycket och vi har varit ifrån varandra i några månader jag saknade henne så mycket, jag har försökt alla andra sätt att få henne tillbaka men kunde inte. Jag kontaktade Abospelltemple @ gmail. com och han berättade för mig att min ex kommer tillbaka till mig de närmaste 48 timmarna, dr. Abo släppte henne för att veta hur mycket jag älskade och ville ha henne. Och öppnade ögonen för att visa hur mycket vi har delat ihop. Min ex är nu tillbaka till mig igen. När jag skriver detta vittnesbörd just nu är jag den lyckligaste killen på jorden och jag och min flickvän lever ett lyckligt liv och vår kärlek är nu starkare än hur det var redan innan vi bröt upp. Allt tack går till Dr Abo för det alltför stora arbetet han har gjort för mig genom att hjälpa mig att komma tillbaka med min ex flickvän. Jag skulle vilja släppa Dr Abo e-postadress och hoppas du ser detta vittnesbörd och kontakta honom om du har något problem E-post honom: Abospelltemple @ gmail. com, ring honom / text honom på +1 (662) 967-1783.

  Reply
 270. anonym

  hej

  vad händer när man tar bort sitt konto med alla konversationer ? raderas dem ? inkl alla man har skrivit med ? har dem kvar alla konversationer ?

  Reply
 271. Stella

  Hej, jag har problem med insta då jag inte kan återställa mitt lösenord. Jag har nämligen flera konton, ett kan jag logga in på, ett vill jag inte logga in på och ett går inte att logga in på. När jag försöker återställa lösenordet får kontot som jag inte kan logga in på loggas jag bara in på kontot jag inte vill logga in på. Jag kan inte heller skapa ett nytt konto (just nu har jag bara ett konto)

  Tacksam för svar MVH Stella

  Reply
 272. Anonym

  Hej, jag undrar om jag har en vän som är inloggad på min instagram via Safari på sin telefon och jag byter lösenord från min telefon. Kommer den personen då loggas ut från min instagram då?

  Tacksam för svar

  Reply
 273. Birgitta

  Jag undrar:
  Jag har ett konto och har laddat ner appen till min padda från en annans appstore konto. Nu när jag ska uppdatera appen måste jag göra det från samma konto. Om jag raderar appen från min padda och laddar ner en från mitt konto …. försvinner mitt flöde då?

  Reply
 274. Maria

  Hejhej!

  Jag har just startat ett andra konto för att där visa saker jag gör. Kan jag flytta över foton från det gamla till det nya utan att de alla kommer upp i mitt flöde?

  Reply
 275. Victoria

  Jag har ett problem då jag med mitt ena konto inte kan markera en händelse som en höjdpunkt. Så den lägger sig Det konstiga är att det funkar på mina andra konton men inte detta. Det finns liksom inget + under mitt användarnamn där jag kan lägga till höjdpunkter. Har testat att gå in på inställningar, men har inte heller där funktionen ”spara händelser i arkivet”. Har föranmält problemet flera gånger men får ingen respons. Kan någon här hjälpa mig?

  Reply
 276. Vendela Stefansson

  Hej. Jag behöver verkligen hjälp. Okej så jag var i Grekland i början av sommaren (för några veckor sedan). Jag skulle gå in och likea en av mina vänners bilder men då kom det upp nått varningsbrev omatt jag ska få ett verifierings Mail till en Mail som
  Inte ens finns och den går inte att skapa för det står @stefan.se i slutet vilket inte finns. Men jag måste komma in på den mailen för det är det enda sättet att få den koden som de skickat. Det går inte heller att höra av sig till de (vad jag vet), och jag kan inte byta ut mailen heller. Vet verkligen inte vad jag ska göra. Så om någon har nått tips eller vet vad jag ska göra så skulle jag bli jätteglad 🙂 tack på förhand

  Reply
 277. Marianne Classon

  Hej! Har blivit utloggad från mitt företagskonto. Ingenting fungerar för att logga in igen. Fick två mail om att jag hade blivit utloggad men när jag skulle gå tillbaka och läsa mailen igen fanns dom inte kvar. Vad ska jag göra? Måste få tillgång till mitt konto igen.
  Mvh Marianne

  Reply
 278. Angie

  Jag undrar varför vissa har ”musik” men inte frågestickers och tvärtom?

  Till exempel så har jag ”musik” men vill istället ha frågestickers och en vän till mig vill ha tvärtom. Hur ska vi gå tillväga då?

  Reply
 279. Angie

  Jag undrar varför vissa har ”musik” men inte frågestickers och tvärtom?

  Till exempel så har jag ”musik” men vill istället ha frågestickers och en vän till mig vill ha tvärtom. Hur ska vi gå tillväga då?

  Reply
 280. Helen

  Jag har precis skaffat ett till konto, allt fungerade bra igår & jag kunde göra vad som helst, nu idag kan jag inte följa folk alls men kunde igår på mitt nya/ändra konto? När jag trycker på “följ” på någon så bara skippar det till asså står det “följ” igen istället för “begärt”? Men på mitt gamla/först konto kan jag det? Vad kan vara felet & vad kan jag göra?

  Reply
 281. Peder Holm

  Hej, hoppas någon kan hjälpa: Vi tog över en verksamhet vars konto verkar ha hackats. Det står att vi följer 5185, men det är mycket nakna brudar, snygga hunkar, människor i Indien, och Pakistan, konstiga bloggar och ditt och datt. När vi vill avfölja dem och rensa i denna djungel står det att vi typ missbrukar funktionen och sedan kommer de tillbaka. Vi kan alltså inte ta bort sådana vi följer! Någon som kan ge tips på hur vi bär oss åt? OBS, det gäller alltså INTE våra egna följare, utan andra konton vi följer. Vi har en företagsprofil, om det har någon betydelse.

  Reply
 282. Sahlman

  om jag skriver en kommentar på instagram under någon annans inlägg får de som gillat en notis om min kommentar?

  Reply
 283. Mimmi

  Jag behöver hjälp jag kan inte logga in i Instagram från appen men kan genom safari och genom andras mobiler, har testat att ta bort appen men de går fortfarande inte det står “ett problem inträffade med din förfråga”

  Reply
 284. Anonym

  Hej jag undrar vad jag ska göra för mitt insta är hackat och jag vill jätte gärna ha tillbaka den men jag kan lösenordet men inte mejlen snälla hjälp mig!

  Reply
 285. Johanna

  Min son har både användarnamn och lösenord men en ny telefon och instagram vill nu ha en bekräftelse på att den nya enheten är hans. Problemet är att mailet går till ett mailkonto som inte längre är i bruk. Hur löser vi detta?

  Reply
 286. Anonym

  Hej! Jag undrar kan man återställa sina privat meddelande på instagram jag råkade ta bort en konversation som ja skrive med och jag vill gärna få tillbaka den hela konversationen som vi har haft? Finns det möjlighet att få till baka?? Snälla svara

  Reply
 287. R.A

  Om 2 st har blockerat varandra, hur kan man då avblockera? Går detta? Har försökt med allt känns det som

  Reply
  1. Alicia

   Det birde gå ifall du klickar på personens användarnamn i en taggning eller liknande. Men ni kan inte söka efter varandra.

   Reply
 288. gloria

  Jag heter Gloria am från Sverige, jag vill berätta om Dr Excels storheter om hur han hjälper mig att återställa mitt brutna äktenskap. min man lämnade mig efter 7 års äktenskap och han uppgav att han gick ut med en tjej som jobbar på samma kontor med honom, jag var så ont och bitter tills min vän presenterade mig för den här fantastiska stavningsboken kallad Dr Excel och han lovar att hjälpa till med att få med tillbaka min man. jag gjorde vad han krävde av mig och till min största överraskning kom min man tillbaka till mig efter två dagar att han kastade stavningen så om du har några problem i ditt äktenskap, vänligen kontakta Dr excel idag för lösningar på hans e-postadress Excellovespell @ gmail. com eller ring hans mobilnummer på +1 (859) 429 1007

  Reply
 289. Emelie

  Hjälp!!
  Jag har två ”profiler” kopplade till samma e-postadress, använder dock bara ett av kontona och vill ta bort det andra.
  Iallafall, i samband med en säkerhetskopiering så blev jag utloggad från instagram och nu kan jag endast komma in på kontot som jag inte använder.
  Var är mitt instagram-konto? Och varför hittar jag det inte.
  Blir lite smått galen! HJÄLP!

  Reply
 290. Mr Clinton

  Letar du efter ett företagslån? personlån, huslån, billån, studielån, skuldkonsolideringslån, osäkra lån, riskkapital mm .. Eller har du blivit nekad ett lån av en bank eller en finansinstitut av någon anledning. Vi är privata långivare, utlåning till företag och privatpersoner i en låg och överkomlig ränta på 2% ränta. Om intresserad? Kontakta oss idag på (clintonjohnson536@bk.ru) och få ditt lån idag
  Hälsningar,
  Clinton Johnson Investment Team

  Reply
 291. Alenne

  Jag inaktiverade min instagram i ungefär 2 veckor, nu har jag tagit tillbaks den men problemet är:
  Jag kan inte logga in från appen. Jag skriver in rätt kod och har testat med att radera och ladda ner appen igen och har försökt med det mesta men då står det bara ”ett problem inträffade med din förfrågan”. Det konstiga är att jag kan logga in på min instagram via mina vänners mobiler så varför kan jag inte logga in via appen från min vanliga telefon??

  Reply
  1. Alicia

   Exakt samma problem har jag och jag har försökt med ALLT. Ingenting fungerar och det har varit såhär i över ett år nu. Om någon vet en lösning hör gärna av er.

   Reply
 292. Linnea Knutsson

  Hej! Om man har lagt upp ett sådant inlägg där det är flera bilder (inte i samma bild utan efter varandra) och man sedan vill ta bort bara den ena av de bilderna, går det? och i så fall hur gör man?

  Reply
 293. Rasmus Sundberg

  Står antalet visningar en vide fått, men hur ser man VILKA som kollat?
  Fick fram det förut, men vetifan hur jag gjorde…

  Reply
 294. Anonym

  Om man har ett öppet konto och sen vill göra det privat, försvinner alla följare då eller finns de kvar?

  Reply
 295. Mr.?

  Mina tidigare sökningar på insta har försvunnit från sökhistoriken, varför!?
  Jag har inte rensat historiken och undrar hur det är möjligt.

  Reply
 296. Simone

  Jag vill inte ha instagram på engelska, för attan jag bor i Sverige och vill använda mitt eget språk.
  Efter sista uppdateringen blev det mesta på engelska.
  Hur gör jag? Blir förbannad, alla människor i Sverige kan väl för helvete ett flytande engelskt språk.
  Ge mig ett alternativ.

  Reply
 297. Simone rettig

  Jag vill inte ha instagram på engelska, för attan jag bor i Sverige och vill använda mitt eget språk.
  Efter sista uppdateringen blev det mesta på engelska.
  Hur gör jag? Blir förbannad, alla människor i Sverige kan väl för helvete ett flytande engelskt språk.
  Ge mig ett alternativ.

  Reply
 298. Wilma ulander

  “Fel! Ett problem inträffade med din förfrågan” varför kan jag inte logga in från denna mobil och en annan… de går att logga in från datorn och på en sony… snälla fixa ja vill kunna logga innnn och eran support ör tyvärr usel för man får inte svar eller hjälp

  Reply
 299. Anonym

  En fråga bara. jag har ett konto men inloggad på två ställen samtidigt. Och den ena är dator medan den andra är smartphone och jag har inaktiverat mitt konto via datorn men vad kommer att hända med mitt konto som är inloggad i mobilen? kommer den också inaktiveras därifrån också eller kommer den loggas ut asså vad kommer det att hända med den?

  Reply
 300. Michelle

  När jag taggar andra konto i mina bilder så försvinner dom så fort jag ’sparar’ det.
  Och när jag taggar med ’#’ kommer det inte upp heller? Går man in på taggen så finns min bild inte med.
  Är det någon som vet varför?

  Reply
 301. Stefan

  Kan man se vem som besöker min profil på Instagram, även om dom inte “likat” något utan bara varit inne och tittat på min profil??

  Reply
 302. anonym

  Jag råkade logga ut två gånger och nu kan jag inte komma in på mitt första eller andra konto och när jag loggade in igen så var det som att kontot inte var mitt för att det stod att det var privat och så jag vill få bort de två kontona som jag har. SNÄLLA HJÄLP MIG!!!!!!!

  Reply
  1. anonym

   Jag råkade logga ut två gånger och när jag sen försöker logga in igen går det inte och när jag loggar in med något helt annat söker jag på det som jag hade innan jag logga ut men det står att det är privat jag måste fråga om jag får följa mig men ingen svarar ju eftersom att det är jag själv och jag kan inte göra något åt det. SNÄLLA HJÄLP MIG MED DET HÄR!!!!! (JAG ÄR JÄTTE OROLIG)

   Reply
 303. Ilva

  Jag undrar om mina nuvarande följare får nån automatisk info om att jag startat ett till konto? Vill inte att de ska veta.

  Reply
 304. Ulrica

  PRIVAT KONTO – HUR GÖR JAG?

  Tidigare fanns en funktion där man kunde göra sitt konto privat, nu finns inte denna längre utan bara möjligheten att växla mellan personligt konto och företagskonto. Antog att personligt konto var privat men jag får inte vänförfrågningar som jag måste godkänna utan bara en avisering om att någon har börjat följa mig. Hur får jag mitt konto privat igen?! Vill inte att vem som helst ska kunna börja följa mig utan mitt godkännande!

  Reply
 305. Madde

  Vad bestämmer ordningen på de personer som sätt din händelse? Även om antalet ökar, så är samma person överst.

  Reply
 306. Anonym

  hjälp nån, jag har inte kunnat logga in på instagram på en vecka nu, när jag försöker logga in står det “ett problem inträffade med din efterfrågan” och det händer bara när jag loggar in från min mobil på appen annars kan jag logga in på nätet eller från datan. Jag har försökt att logga in genom facebook och ta bort appen och ladda ner igen men inget funkar, har till och med noställt alla inställningar på min mobil.
  Har du haft samma problem och löst det, svara på detta snälla

  Reply
 307. Anonym

  Jag kan inte lägga till ett konto. Jag följer anvisningarna, antingen går in på inställningar->Lägg till konto->lägger in uppgifter ELLER klicka på sitt namn längst upp och skapa nytt konto.

  Inget nytt konto läggs upp och jag undrar vad jag missar här?

  Reply
 308. Eva Björklund Persson

  Hur gör jag för att få med mitt Instagram konto om jag byter både telefon och telefonnummer? Något gick fel förra gången jag bytte så mitt konto försvann och jag fick skapa ett nytt.. vilket jag verkligen inte vill ska hända igen..
  Stort tack på förhand!

  Världens mest otekniska..

  Reply
 309. Anna

  Jag har en fråga.

  Jag har två instagramkonton

  Konto 1: Jag och en person följer varandra, men jag kan inte se när den personen är aktiv
  Konto 2. Personen ovan följer mig, jag följer inte den personen. Här kan jag se när personen är aktiv.

  Hur kan det komma sig. Kan man välja vilka konton man inte vill vara synlig för?

  Reply
 310. Hasse Groth

  Hej, jag har installerat Instagram på min fasta PC, windows 10. Får hela tiden meddelandet, du har ingen enhet kopplat till den här datorn. öppna google play butik……har loggat in på mitt googlekonto. Är enhet något jag måste köpa och ladda ner eller är min dator för gammal ? Tacksam för svar.

  Vänligen
  Hasse

  Reply
 311. Gwendolyn Tellfors

  Hej,

  Jag har ett instagramkonto för mig som privatperson. Sedan registrerade jag ett konto för mitt företag. Jag ångrade dock att ha 2 konton och raderade (avaktiverade alltså inte kontot) mitt företagskonto. Nu försöker jag att ändra namn på mitt privatkonto till företagsnamnet men det står nu att det namnet inte är tillgängligt. Någon som vet? Jag har ju raderat det andra kontot helt. Går det aldrig att få tillgång till namnet igen? Tacksam för hjälp. Mvh Gwendolyn

  Reply
  1. Jamtlandtjejen

   Hej
   Jag har kunnat gillat bilder på Instagram fram tills igår och nu kan jag helt plötsligt inte gilla någon bild alls vad har hänt? För jag vill kunna gilla bilderna jag ser som dom har lagt upp.

   Reply
 312. Anna

  Om man har två konton men vill börja använda endast ett konto, går det att slå ihop dem på ngt sätt?

  Reply
 313. Kristina

  Varför ser jag inte alla kommentarer i andras inlägg? Låt säga att en bild har 7 kommentarer men när jag klickar på dem ligger det tex bara 1 kommentar!? Det gäller såna jag följer men även random personer.

  Reply
 314. AnsoAnna

  När jag är inne på fliken “hjärtat” och klickar på en av mina bilder som ngt lämnat en kommentar eller en like på kommer jag till mitt inlägg men själva bilden kommer inte fram. Jag ser alltså bara min egen bildtext och ev. kommentarer inte min bild.
  Jag har en samsung galaxy s9+. Min dotter som har en samsung s8 ser bilderna när hon gör samma sak.

  Reply
 315. Anonym

  Jag var innan kopplad till Instagram med mitt Facebook konto, nu har ja valt att koppla bort det men jag har ju inget lösenord? Däremot måste jag skriva in mitt gamla som ja inte har? Vet någon hur jag ska göra?

  Reply
 316. Lena

  Har hört att man kan bli blockerad från Instagram om man gillar/kommentarer för många bilder. Vad är det som gäller egentligen?

  Reply
 317. Shohag

  Försöker logga in på mitt konto men det går inte från min telefon, har försökt via andra telefoner och då går det, när jag försöker på min så står det bara ett problem inträffade med din förfrågan. Jag har försökt radera appen och ladda ner den igen men det funkar fortfarande inte, hur ska jag ta till väga för o fixa det här?

  Reply
 318. Jenny Nordström

  Jag har 2 konto på instagram och har nyligen bytt telefon men jag lyckas bara få fram mitt ena konto. Jag har testat att “Lägga till konto” flera gånger men inget händer. Någon som vet hur man gör?

  Reply
 319. Jennifer

  Fråga! (håller på att bli tokig!)
  Det går inte att ”checka in” på mitt företag? Jag har gjort allt man ska göra, men ändå kommer inte mitt företag upp i söklistan. (@ciaololamalmo)
  Varför!? Är det en bugg?

  Reply
 320. sofia

  Hej

  Jag bytte mobil och kan inte komma in på mitt Instagramkonto efter det. Då jag försöker logga in så byter instagram mitt användarnamn till mitt gamla användarnamn som inte är aktivt längre. Då jag skriver in min email så öppnas mitt gamla konto upp. Jag försöker då skriva mitt mobil nr för att få ett sms och då står det att en kod är skickad till… men jag får aldrig något sms. Är det någon som vet hur jag får tillgång till mitt nuvarande konto?

  Tack för all hjälp!

  Reply
 321. Nathalie

  Jag undrar om det är möjligt att göra ett nytt instagramkonto och överföra några av bilderna från mitt officiella konto där inkl. Kommentaren och datum för inlägget? Och går detta att göra med den backup jag sparade från mitt gamla konto?

  Hur gör jag annars för att få inlägget på samma datum så det inte ser ut som de är uppladdade på samma dag?

  Reply
 322. Annette

  Igår kunde hag från appen bilder skicka en bild till instagram men det händer inget när jag klicka på UGappe. Därfmot kan skicka till whats up eller mail osv. Vad har hönt?

  Reply
 323. Annette

  Oj det blev många fel, jag tar det igen. Igår kunde jag från appen Bilder skicka en bild till instagram. Idag går det inte, det händer inget, men jag kan skicka till whats upp eller mail osv. Vad har hänt?

  Reply
 324. Sofia

  I have thre accounts but one of them “I lost”. I can´t get into it. Its like its “me”…

  Can you help me?

  Best regards
  Sofia Beling

  Reply
 325. Dr bendit

  Den funktionen på instagram som gör att man kan se vad andra ”likear”, vad andra blir taggade i, den funktionen som egentligen gör att man kan följa med och se vad vänner gör på instagram har försvunnit. Någon som varit med om det? Någon som vet hur man fixar det?

  Reply
 326. Anonym

  Kag har ett gammalt konto som jag inye har tillgång till gmailen eller lösenord och kan då inte få bort kontot? Hjälp snälla

  Reply
 327. amandaemestica

  Mitt konto utsattes för intrång saken är att jag vet inte vad jag ska göra för jag använder min Facebook in inloggning för min instagram konto….?

  Hjälp miggg…!

  Reply
 328. Privat

  Bilder från min profil tas bort utan att det är.någon slags nakenhet eller liknande, de har lagts i arkivet förut men nu har de raderats och det är INTE jag som gör det. Enligt instagrams kontodata har ingen annan än jag loggat in på mitt konto… Hur får jag tillbaka bilderna??? 😭😭😭

  Reply
 329. williams

  Hej alla. Jag såg kommentarer från människor som redan fick sitt lån från rena hjärtlån och sedan beslutade jag att ansöka enligt deras rekommendationer och för bara några timmar sedan bekräftade jag på mitt eget personliga bankkonto ett totalt belopp på $ 50 000 som jag begärde. Det här är verkligen en bra nyhet och jag råder alla som behöver ett riktigt lån att ansöka via sin e-post: [neuronfinancecreditunion@gmail.com] eller whatsapp +12133426359 Jag är glad att få det lån jag begärde.

  Reply
 330. David

  Varför alla likes och kommentarer har försvunnit från en och samma person på mina bilder från 10 mars och bakåt? Hon ser sina kommentarer som hon skrivit på mina bilder på sin sida men likes hon har gjort är borta även hos henne.

  Reply
 331. Cristian

  På två olika Iphone XS med senaste versionen av Instagram installeras har olika funktioner. Som exempel i inställningar och när man vill ta längre filmer för stories detta fungerar inte på ena telefonen.

  Någon som har/haft likande problem och har eventuellt någon lösning på detta.

  Tack på förhand

  Reply
 332. Nellie Sundström

  Hej! Jag skulle vilja komma kontakt med er via antingen mail eller telefon, hur går jag till väga?

  Reply
 333. Henrik Appelholm

  Jag registrerade ett nytt Instagram-konto igår, började posta flera inlägg men märker att allt efter sju inlägg rejectas, de bara försvinner. Tänkte att jag kanske bombat för hårt, lade in typ 50 inlägg igår, sås väntade till idag ,em det blir samma igen – idé om vad som kan vara fel?

  Reply
 334. Tina

  Hej. Jag har bytt från android till iPhone. Hur får jag tillgång till de bilder och filmer jag gjort med Instagram stories på min android?

  Reply
 335. Emil

  Hej,

  Jag vaknade upp häromdagen och såg att mitt instagramkonto var borta. Förstår ingenting. Har bett andra att se om de fortfarande kan söka upp kontot men hittar inget. Vem tar jag kontakt med, hur får jag tillbaka det? Mycket jobb, minnen.

  Reply
 336. Mili

  Hej jag måste få er hjälp jag har inte varit inne på min instagram i över 1 år nu och jag har försökt med allt snälla hjälp mig jag kan min kod och användarman men det står sen att dom ”har upptäckt en ovanligt inloggning ” och ”misstänkt inloggninsförsök” jag vet inte vad jag ska göra snälla hjälp

  Reply
 337. Ida

  Hur skaffar jag ett nytt konto men spar mitt gammla utan att ha alla följare kvar? Alltså för mig själv?

  Reply
 338. Marita Sjödin

  Mycket märkligt dyker upp på mitt konto
  När jag trycker på sök (förstoringsglaset) kommer en mängd ”filmer” Med halvnakna Flickor.
  I mitt flöde dök det plötsligt upp
  ”Förslagna filmrullar ”
  Här ligger nu ett gäng filmer med lättklädda flickor
  Det går inte att anmäla, dölja eller ta bort som en annons eller ett inlägg
  Vad ska jag göra?
  Det känns som att jag skulle vilja stänga ner mitt Instagram, men samtidigt har jag ju mina inlägg från 2012 till nu
  Jag vill inte att mina barnbarn helt plötsligt blir ”överfallna” av dessa mängder av osmakligheter

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.