Om Instagram

Instagram är en app till din iPhone eller Android som gör det möjligt att dela med dig av dina egna bilder, som du också kan lägga olika filter och effekter på, upptäcka andras bilder och inspireras av nya, spännande fotografer och bilder.

Appen är gratis att ladda ner i App Store för din iPhone och gratis även för Android på Google Play.

Instagram har flera miljoner användare i hela världen och du kommer garanterat hitta nya bilder varje dag och få en inblick i människors liv. Du behöver inte vara en professionell fotograf för att bli en del av Instagram.

Namnet är en hyllning till klassiska Kodak Instamatic och bildmanéret känns igen från polaroidbilder med sitt karaktäristiska kvadratiska utseende.

Läs mer om hur du kommer igång med Instagram.

19 thoughts on “Om Instagram

  1. Peggy

   The people in Western nations who are most fervently against racism, sexism and religious bigotry are also those most fervently in favour of mass immigration from countries where racism, sexism and religious bigotry are far worse than in Western nations. I think this is evidence of liberalism’s crteio-rplygious nature: religions gain a lot of their power from their contradictions, because no-one need invest emotional energy in believing the obvious.

   Reply
 1. Lena

  I vissa fall har de hänt att jag inte kan följa personer. Vet inte varför och undrar om nån kan hjälpa mig, med hur kan lösa de. Klickar på knappen följ och den är grön och lyser följer i typ 2 sekunder sen står de följer igen och jag följer inte personen. Det är inte de att jag följer för många eller personen blockar mig. Hittar ingenstanss att skriva till instagram eller var jag kan hitta en lösning?

  Reply
 2. Pingback: Testinlägg | testhbgbibblan

 3. Lina

  Hej jag har stora problem med instagram nån som har skaffat instagram på mitt nammen och har lägget upp mina bilder och har skrivit att jag är hora och såna skit ..Jag är gift och min man bråkar med mig han tror inte på mig snälla jag ber er att hjälpa mig och jag vill veta vem är Hon eller Han ….

  Reply
 4. Anna-Clara Bengtsson

  Hej!
  Vad händer när man blockar en person? Kan den personen se ens biografi när den är blockad från mitt konto? Snälla vill ha svar……
  // Anna-Clara

  Reply
 5. kia wallin

  mitt användarkonto nilsran kommer jag ej åt. den adressen jag hade då jag la upp instagram finns ej längre tillgänglig. i samband med apppels uppdatering var jag utloiggad från instagram och kommer ej in på instagram igen.. nilsran som användarnamn har jag haft i flera år
  please hjälp

  Reply
 6. Jasmine

  När jag skapade mitt konto så skapade jag det via Facebook så jag har inget lösenord och kan inte logga in på datorn med mitt konto. Hur ska jag göra för jag vill inte ta bort mitt konto eller inaktiverar det

  Reply
 7. Lilly

  I reilsh, cause I found just what I used to be having a look for. You have ended my four day long hunt! God Bless you man. Have a great day. Bye

  Reply
 8. versichern als selbständiger

  MarcOriginn, o pubblichi i tuoi calcoli (in mancanza di quelli sulla comprimibilità dei liquidi vanno bene anche quelli biliari) o lasci perdere.E' inutile che viena millantare prove dell'esistenza del complotto se non sei nemmeno in grado di sostenere quello che dici. Soprattutto nei confronti di chi crede che tu sia un vero ingegnere in grado di rivoluzionare il mondo della fisica.

  Reply
 9. Linda

  Mitt konto har blivit hackat av av en @inekehaven2499. När jag söker på kontot på google visas senaste bilder och det är inte jag. Historiken visar dock bilder som jag vet att jag har publicerat. De bilder som jag delat till Facebook har försvunnit från mitt facebookkonto. Hur gör jag?

  Reply
 10. Alfred

  Thanks , I have just been searching for information approximately this topic for a
  long time and yours is the greatest I’ve came upon till now.

  But, what concerning the bottom line? Are you sure in regards to the supply?

  Reply
 11. Alisa

  It’s actually a nice and helpful piece of info. I’m satisfied that you
  shared this useful information with us. Please keep us up to
  date like this. Thanks for sharing.

  Reply
 12. Senada

  Hej jag vill stänga min gamla konto på Instagram på grund att jag kan inte logga in igen, kan ni hjälpa mig,, någon annan ha den konto och jag vill att den försvinner,,, alla mina bilder och min barns bilder r där och min ex kille!! Jag kan inte låga in att tabort dem bilderna!! Jag bähover hjälp!! Den konto heter amer-senada kan ni stänga den konto!!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.