Tipsa!

Tipsa om dina egna Instagramfavoriter, tjänster du använder tillsammans med Instagram eller dina bästa fototips med appen!

[contact-form-7 id=”63″ title=”Contact form 1″]

69 thoughts on “Tipsa!

 1. Yang

  Hi Instagram! I’m wondering when you are going to fix the problem with the amount of followers? I mean if an account is deleted it should be deleted from the followers and following list too, right? I got many ghost followers before and they got deleted so I don’t want them in my followers list because I don’t want more followers than I actually have.
  I know a lot of people have told you to fix this and you said that you will but still haven’t, so please do it as soon as possible.
  Thank you,
  Yang

  Reply
 2. Niklas Johansson

  Hi,

  I tried to create an Instagram account for the first time, however it said I had violated the terms of pornograpfy etc before on my mobile phone. However I have never hade Instragram before so how is that possible? Can you please make it possible for me to create an active account. It is okey if you delete this account, so that I can create a new one however don´t forget to make it possible for me to create an active account because I have never done anything wrong on Instagram. Otherwise let me know what I have done wrong, even though I have never had the program installed.

  The account I created was:

  Fun_with_niklas

  Also can you please change the name to: Nickes pics ? Not needed if you delete the first account. The first account need to be deleted if you don´t change the name because I cant create a new account with only one emailadress.

  This mail is also sent to: press@instagram.com

  Thanks

  kind regards

  Niklas

  Reply
 3. Anonym

  Varför anges tiden olika sedan när en av de jag följer gillat en viss bild under ikonen med pratbubbla/hjärta. Ena gången kan det vara typ 5 timmar sedan. Nästa gång 5 min för samma bild?

  Reply
 4. Jimmy

  Jag har ofrivilligt blivit utloggad, och får inget mail för att kunna bekräfta och logga in på mitt instargam igen. Vad ska jag göran nu ?
  Jimmy

  Reply
 5. Åke

  Varje gång jag går in på Instagram så kommer det upp förslag på personer att följa.
  Hur blir jag av med detta? d v s att jag slipper få förslag på personer att följa.
  Hälsningar Åke

  Reply
 6. rose

  Hej, jag har anmält en fake instagramkonto på mig många gånger och fler vänner till med mig, jag har dessutom skickat mail till instagram och bett dom att ta bort denna konto vilket inte försvinner, det har gått ungefär 2 månader nu, vad ska jag göra? Varför är instagram så efterblivet och inte gör något åt saken?

  Reply
 7. gule

  Hej! Jag har ett stort problem och behöver verkligen hjälp för att gå till väga. Jo det är så att i somras så skaffade jag intagram och för ungefär 2 månader sen så hände det en grej som har jag gjort så att jag inte kan komma åt mitt instagram konto. Det som hända var att jag var inloggad på min instagram via min mobil och min kusin ville logga in på min instagram via sin ipad och när hon loggade in, så loggades det ut från båda atoumatiskt och mitt problem är nu att jag kan inte logga in på mitt konto för att det säger att lösenordet är återställt och lösenordet har skickats till min mail, och denna mail som jag gav till instagram är min mail men jag kan inte komma åt det mailet. Jag har provat lite det mesta men vet verkligen inte vad jag ska göra. Jag mår extremt dåligt över detta och mina bilder är kvar där och jag måste verkligen komma åt mitt konto på något sätt. Någon som vet hur detta kan lösa? Jag behöver verkligen hjälp!! Snälla jag behöver verkligen hjälp. Jag mår verkligen as dåligt pågrund av detta.

  Reply
 8. Assorion

  Hi!

  I have a profilepicture on my account that I want to use on my wedding, I also want to use my beloveds picture. The problem is that I cant get the pictures to my computer with the high quality that i want. Are there ways to do this? I dont have original pictures on my computer Ipad, IPhone or Mac. Please help me!

  Reply
 9. Linda

  hur skall jag göra för att få mitt instagram konto att bli privat?
  Det är en massa konstiga typer/konton som vill följa mig..

  Reply
 10. Siv

  Jag vill ställa en fråga men det finns ingenstans att ställa den???

  När Instagram använder bilder som är publika visas då namn på fotografen?
  Om inte är det pinsamt dåligt.
  Det borde vara en självklarhet.

  Ser fram till svar för jag är på gång att lägga in bilder i så fall.

  Reply
 11. fanny

  jag ha glömt mitt lösnord och vad jag har för email adress till instagram så ja kommer inte in vad ska jag göra?

  Reply
 12. Matilda Söderman

  Hi!

  I’ve had a instagram account for a long time which means that I do not remember the password anymore. And one day my friend used my instagram and now I can’t log back in. The problem with this is that my Insta is not connected with my facebook profile which means that I cannot be verified trough there. And the emailaddress contected to my account is no longer active. Is there anyway I can get back access to my instagram??

  Reply
 13. Jane

  Hej,
  Jag har precis installerat mitt andra instagramkonto och efter att jag lagt upp några bilder så står det checkpoint required och blir låst där och kommer inte vidare om jag inte klickar på den cirkeln som kommer upp i mitten på skärmen. När jag klickat på den så står det “verifiera ditt konto” och av säkerhetsskäl så ber de mig att ange mitt telefonnummer vilket jag då gör så att de kan sms.a en säkerhetskod till mig, men säkerhetskoden kommer aldrig och jag har provat flera gånger med att lägga in +46 innan mitt nummer men inget funkar. Jag nu inte använda mitt nya instagramkonto eftersom det inte går att varken klicka på lika eller skriva kommenterat eller lägga upp bilder. Så fort jag försöker med något av detta så kommer “verifiera” ditt konto upp och jag kommer bort ifrån den sidan jag ursprungligen var på. Snälla kan någon hjälpa mig, jag har lagt flera timmar på det här? Jag vill inte göra registrera om mitt konto och börja om från början.

  Reply
   1. tony

    trycker jag verifiera e-post i mailet kommer jag ändå till sidan där jag måste skriva in mobil nr. för sms.. men sen händer inget

    Reply
  1. Rebecka

   Gå in på instagram genom datorn istället när du gör det så kommer den där verifietings grejen komma upp skriv in ditt nummer och tryck på skicka sen kommer du få ett sms gå in till instagram genom telefonen och skriv in verifieringskoden där sen så kommer din instagram bli som vanligt. Det här funkade iallafall på min jag hade samma problem

   Reply
 14. Emm

  Hej, jag har gjort slut med mitt ex och bytt lösenord på instagram men han lyckas ändå komma in på mitt konto genom Facebook, hur ändrar jag detta?

  Reply
 15. Sara

  Jag har blivit inaktiverad från instagram p g a att jag har missbrukat användarvillkoren. Jag har verkligen ingen aning om vad jag gjort för fel? Jag vore tacksam om någon kan svara på min fråga. /My account has been deleted but I don’t understands what I have done wrong? Could someone pls help me with this and tell me the reason? Best regards Sara

  Reply
  1. Ann Gustafsson

   Har precis samma problem Kan inte kommentera min dotters inlägg sedan flera månader tillbaka Både hon och jag har försökt att hitta en lösning och försökt få kontakt med kundtjänst utan att lyckas Vad ska jag göra??? Alla andra som jag följer fungerar utan problem Vore väldigt tacksam för råd hur jag ska lyckas komma i kontakt med nån som kan tänkas hjälpa mej att lösa detta. Ann

   Reply
 16. Jonna

  Kan man radera alla inlägg samtidigt istället för att radera de en och en? Har över 1000 inlägg och orkar inte sitta i timmar och radera

  Reply
 17. Anna

  Skulle vilja ha en funktion där man kan välja att göra enbart vissa av sina bilder “privata” – inte hela kontot! Någon som vet om en sådan funktion varit på tal/är på gång på Instagram? Vill inte ha 2 konton!!

  Reply
 18. aliershad

  Jag har blivit av med min instagram lösenord och kommer inte i håg vilken telefon nummer, facebook eller email jag har använt för att skaffa det.
  Hur kan jag logga in?

  Reply
 19. Linda

  Hej!
  Om jag har skickat en förfrågan till en tjej, kan jag se om hon har ignorerat det eller ej? Står att förfrågan är skickad, men är en vecka sen jag “frågade”.
  Tack!!

  Reply
 20. Teodor

  Mitt användarnamn funkar inte. Svar vid inloggning är att inget konto kopplat till det namnet finns. Inget missbruk från min sida. Hur kommer jag in på kontot igen? / My user name doesn’t work. The answer is that no account exists connected to that name. No abuse from me ever. How do I enter my account angain?

  Reply
 21. Marie Ågren

  Hej. Jag undrar hur jag kan ta bort min kusins instagram. Hon gick bort i en skoter olycka den 24/1-2015 och mamman är i svår chock så hon kan inte göra nått. Hon ligger inlagd på sjukhus. Så hur går man tillväga för att få bort den? Mvh Marie Ågren

  Reply
 22. Zebulon

  Hej! Jag har ett instagramkonto där jag vet namnet men har glömt bort koden till kontot och när jag trycker på återställ med e-postadress så ska jag skriva in e-postadressen men dem har jag glömt bort vad ska jag göra?!!!!

  Pls hjälp mig!!!

  Reply
 23. Camila Swartz

  Hej,

  Jag har ett gammalt användarnamn jag vill återanvända till ett företagskonto på Instagram. När jag försöker registrera det så säger det givetvis att användarnamnet är upptaget, det är ju jag som använt det. Hur gör jag för att kunna använda det?

  Varma hälsningar

  Camila Swartz

  Reply
 24. julia

  jag har en fråga!!.. Jag har ett fanpage på instagram som jag skaffade för 2 dagar sen och redan fått flera följare och jag vill verkligen fortsätta med det kontot. Men varje gång jag gillar någon bild eller ska följa någon eller ska lägga ut en bild så kommer det upp att jag ska skriva in mitt telefon nummer och när jag gjort det så ska dom skicka en kod . Jag har bytt nummer nu , men i förra när jag fylde i kom aldrig koden även hur många gånger jag försökte och jag tryckte på (klicka för att försöka igen) (om du inte fick koden) vilket jag aldrig fick. nu har jag ett nytt nummer men nu när jag provar med nummret som jag har till internetet wifog så står det använd ett anat nummer. men det där är mitt nummer och jag har inget annat. HJÄLP! vad ska jag göra jag vill fortdätta med kontot. måste jag fylla i det är inte så viktigt ka ni snälla ta bort det att man måste skriva in sitt nummer jag kan inte göra något. mitt konto heter _fparianagrandefp_

  Reply
 25. B00MER

  Varför kommer det upp på nyheter att din vän bla bla finns under namnet bla bla då man redan följer och är följd av personen ifråga??

  Reply
 26. Mattias

  Hej

  Jag är nyskild och tänkte börja med instagram, ville höra hur jag på bästa sätt undviker se mitt ex bilder och hennes närmsta vänner, som också har instagram.

  Mvh/ Mattias

  Reply
 27. Julia

  Hur gör jag om jag vill få tag i mitt gamla instagram konto och jag varken kan lösenordet eller kan komma åt mailadressen för att mailadressen inte finns. Jag skulle gärna på något sätt radera de eller att instagram möjligtvis skulle kunna göra de hur ska jag göra

  Reply
 28. Maja

  Hej! Jag undrar om & hur man tar bort alla sina instagram bilder med bara några klick. Går det? Isåfall hur?

  Reply
 29. glenn

  Hej, jag får inget sms med kod så jag kan verifiera mitt konto! Provat säkert 15ggr utan att få ett sms från instagram… Jävligt irriterande

  Reply
  1. Andree

   jag har samma problem! Det går inte att andväda mitt konto längre ju! kan inte ta bort det heller! snälla hjälp!

   Reply
 30. Britt

  Kan man ha samma konto på iPhone och iPad när det är samma ägare som bara har en mailadress

  Reply
  1. Anders Olsson

   Hej,

   jag försöker få en bekräftelse till min e-post för att kunna återställa mitt lösenord. Men jag får ingen bekräftelse. Kan ni hjälpa mig?

   Vänliga hälsningar
   Anders

   Reply
 31. Kanon idé

  Har en super idé som skulle kunna funka på instagram, mer som ett val kan man säga. Maila om ni vill veta mer

  Reply
 32. Ida

  Hej!

  Jag har en fråga angående appen (tillhörande instagram) den heter: Followers.

  I appen Followers kan jag se vilka Som slutat dölja mig, nya följare, följare jag inte följer fast dem följer mig, vem blockera mig etc..

  Jag är blockerad av en person, jag vet vem det är. Men jag har tryckt på reset list och rensat men nästa varje dag så står det åter igen att han blockerat mig. Har han då avblockerat mig och på nytt blockerat mig? För att gå in och snoka på mig i smyg?

  Tack för svar!

  Reply
 33. Camilla Andersson

  Hej.
  När jag försökte logga in på mitt konto natten mellan den 3 och 4de juli stod/står det att det är borttaget pga av “brott mot våra villkor” Jag vet att jag inte brutit mot några regler. Sista bilden la jag upp runt 21.35 den 3 juli
  Den var på mej och min dotter (har original bilden sparad i min mobil) Skrev nått i stil med “Jag och en “mini bit” av min underbara dotter Tilde” och så tackade jag henne och skrev att jag älskar henne….Min dotter kommenterade bilden med “Måste jag säga att jag älskar dig nu också eller?” el något liknande. Någon gång efter 01.00 skulle jag gå in och titta och då möttes jag av detta meddelande 🙁

  Jag har haft mitt konto sedan den 10 augusti 2012(eller möjligtvis dagen innan el efter men jag har orginal bilden på min blogg och den är publicerad den 10/8 -12) och har ca 2000 bilder. Den första bilden är på mej och två av mina döttrar. Nu är allt borta 🙁 Jag är jätte ledsen! Jag vet inte vilken mejl adress kontot är knutet till då det var min dotter som hjälpte mej att skapa kontot och hon minns inte 🙁

  Finns det något sätt som jag kan få tillbaks mitt konto? 🙁 Om inte kan jag få veta vad som hänt? Snälla snälla hjälp mej! Det finns många som är redo att intyga att jag är jag. Jag misstänker att någon är ute för att förstöra för mej! Mvh Camilla Andersson

  Reply
 34. Dima

  Hej! Jag vill ta bort ett av mina Instagram konton, men det står bara att jag kan “inaktivera det tillfälligt”. Vad ska jag göra? (På det andra kontot, som jag inte vill ta bort, står det givetvis “jag vill ta bort mitt konto”, varför står det inte så på det andra också?)

  Reply
 35. Dima

  Hej. Jag får ju inget svar från nån, hur tar jag bort mitt konto när det bara står “inaktivera mitt konto tillfälligt”?

  How do I delete mu account when it just says “inactivate account temporarly”?

  Reply
 36. Dima

  Varför finns det ingen jävla support här med folk som faktiskt, åh jag vet inte, JOBBAR med Instagram?! Man får ju inget svar nånstans!! Hur tar jag bort mitt konto när det bara står “inaktivera mitt konto tillfälligt”?? Jag vill inte inaktivera det, jag vill TA BORT det!!! Skaffa folk som jobbar med den här skiten.

  Reply
 37. ina_careless

  Hej.
  Idag skulle jah logga in på instagram som vanligt. Då kommer det upp fel lösenord/användare. Konstigt tyckte jag så jag tryckte glömt lösenord. Men då får jag upp ANVÄNDARE FINNS INTE. Kan instagram radera mitt instagram utan varning? Vad är det som har hänt?

  Reply
 38. Dima

  Varför finns det ingen som kan svara på ens frågor? Varför finns det ingen riktig support? Jag vill ta bort mitt konto, men det står bara “inaktivera mitt konto tillfälligt”.

  Reply
 39. Kop

  Kan man ta bort sitt konto sedan återaktivera de? Eller någon som vet hurman tar bort alla följare på en gång? Vill ta bort min instagram men vill ej radera kontot helt för alla bilder jag har där.. Tips någon???

  Reply
 40. Eva Jönsson

  Frågeformuläret funkar inte.
  Min fråga: Jag ville spara ner skärmbilder av min brorsdotters Instagrambilder. Det gick att spara ner och bilderna skulle då hamna i mappen “Urklipp” – men var finns mappen “Urklipp” på min Iphone..?!

  Reply
 41. Erika

  Hej!
  Jag undrar hur jag bäst gör för att hålla isär mitt privata facebook-konto från mitt företags instagram. Jag har en företagssida som jag vill koppla till instagram men den går ju liksom “genom” min privata facebook eftersom sidan ligger under mig som användare och person.
  Det kom liksom upp hos mina vänner “Din Facebook-kompis Erika Bergkvist finns redan på Instagram under namnet XXXXX”. Det blev lite dumt eftersom jag inte vill ha mig och företaget sammankopplade på det sättet. Går det inte att koppla ett instagramkonto till Facebook om man inte är en privat användare utan bara har en Facebook-sida?

  MVH
  Erika

  Reply
  1. jonna

   Jag har liknande problem. Har skapat 2 konton till mitt jobb, båda med en nyskapad mailadress för detta syfte. Skapade kontona via min mobil, och nu kopplas jobb-kontona ihop med min privata fb. Jag vill inte att de ska ha med varandra att göra över huvud taget. Ingenstans i instagramkontona har jag angett mina personuppgifter eller kopplat via Fb. Varför blir det såhär då? Någon annan som har samma problem? Hur har ni i så fall “kopplat isär” fb från instagram?

   Reply
 42. Vanessa

  Hej,
  Min kompis la nyss ut en bild på mig som jag vill att hon ska ta bort. Hur gör jag för att hon ska ta bort den?

  Mvh Vanessa

  Reply
 43. Kadra

  Hej jag har ett instragram konto och jag har glömt lösenordet och E-mail och jag har 82 bilder och jag mins inte vad jag hade för bilder jag vill ta bort min gamla instragram konto någon som har några tips hur man gör det

  Reply
 44. Sandy

  Hej!
  Varför kommer alla personer man någonsin sökt på upp i “överst” sök motorn? Det räcker med att skriva en bokstäver så kommer alla upp.
  Hur får man bort en bild på mig från sitt exs instagram? Går det att anmäla eller räcker inte det?

  Reply
 45. Sven Storholm

  Meddelande från Instagram: “vi har återställt ditt lösenord av säkerhetsskäl”.
  Vad är det för orsak “säkerhetsskäl”, precisera!
  Lösenordet har aldrig ändrats av oss, men fungerar ej nu efter meddelandet!
  De åtgärder som anges av Instagram fungerar ej.
  Då Instagram inte har någon fysisk person att kontakta för support tyder det på ett förakt för deras användare.

  Reply
 46. Emina

  Hejsan! Har ett konto (min kompis’s konto)på min instagram där ja ej kan gilla eller kommentera ens bilder. Det är så enbart på hennes konto o nån som vet hur man kan fixa till detta???

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.